Trei bărbați din Neamț au ajuns după gratii. Ce fapte au comis și ce pedepse au primit

0

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 59 de ani, din Vaduri.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru comiterea infracțiunii de violare de domiciliu.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 38 de ani, din Războieni.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani și două luni, pentru comiterea infracțiunii încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 53 de ani, din Târgu-Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Târgu-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 10 luni și 20 de zile, pentru comiterea unei infracțiuni șa regimul circulației.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate