Activitățile informativ preventive în cadrul campaniei „DINCOLO DE APARENȚE” la unitățile de învățământ din municipiul Roman

0

La data de 11 octombrie a.c. polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, Biroului Siguranță Școlară, împreună cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire,  Evaluare şi Consiliere  Antidrog  Neamţ au fost prezenți la Colegiul Tehnic ,,Miron Costin’’ și Colegiul Național ,,Roman-Vodă’’, din municipiul Roman.

Aceștia au desfășurat activități  informativ- preventive, la care au participat aproximativ 120 de elevi, din anii terminali și cadre didactice, tema întâlnirilor fiind prevenirea delicvenței juvenile și a consumului și traficului de substanțe psihoactive.

În cadrul activității elevii au putut viziona imagini video despre consumul de droguri, totodată, fiind purtate  discuții despre consecințele și riscuri asociate consumului de droguri.

Activitățile informativ preventive vor fi desfășurate de polițiștii nemțeni în mod permanent, astfel încât, elevii să devină responsabili și să conștientizeze,  pericolele la care pot fi expuși atunci când deciziile nu sunt luate în mod corect.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate