Trebuie retrase autorizațiile taximetriștilor infractori care distrug viitorul copiilor din Piatra-Neamț

1
Arhivă

În Piatra-Neamț există taximetriști care oferă spre vânzare, în special copiilor, substanțe halucinogene sau, cum se numesc ele popular, ”etnobotanice”.

Deși poliția și-a făcut treaba și pe unii dintre ei i-au prins, au stat arestați și au fost trimiși în judecată sau chiar condamnați pentru trafic de substanțe halucinogene, patronii de mașini de taxi, în inconștiența lor și goana după bani, îi angajează înapoi pe acești traficanți dovediți care își reiau activitatea.

Primăria, mai precis Consiliul Local Piatra-Neamț, ar trebui să revizuiască urgent modul în care se dau autorizațiile de taxi în Piatra-Neamț și să nu mai permită celor care au fost dovediți ca traficanți să practice taximetria sau celor care sunt anchetați pentru trafic să li se suspende dreptul de a practica taximetria până la soluționarea definitivă a cauzei.

Facem acest anunț de avertizare, deoarece am primit deja a treia reclamație de la un părinte căruia i-a povestit copilul său că i s-a propus de către un taximetrist să cumpere ”etnobotanice”.

Din păcate, suntem în țara unde traficanții au mai multe drepturi decât cetățenii cinstiți și putem da nume și numere de înmatriculare de la taxi, dar cei de la poliție sau DIICOT știu exact cine sunt aceștia și nu le pot restricționa dreptul de a face taximetrie. Asta pot face doar primăria și consiliul local, desigur dacă își fac timp și pentru lucruri cu adevărat importante pentru pietreni. Acest lucru e important și pentru breasla taximetriștilor onești care au de suferit din cauza unor „uscături”.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dealer 3 spune

    Domnul ziarist, dealerul de moja la pt neamt nu serveste copii. E o regula ca sa se poata supravetui aici. Ca i a propus unui copil sa cumpere e aberant. Chiar se evita copii sub 25 . Suntem si noi constienti ca daca ajunge la copii inseamna puscarie. Deci daca un copil face rost de asa ceva, e de la prieteni comuni. Niciodata nu o sa cumpere un copil de la dealer la noi la pt neamt. XXXX CENZURAT ADMIN nu e dealer, e un parlit care cumpara ca toti ceilalti care au acces si o rupe o indoaie cu diferite ceaiuri de la plafar si o vinde sa si scoata fumatul el si maxim de o cola. In precista se invart pastile cristale weed moja toate odata de care vrei iti iei ca la coffeshop. Credeti ma ca dealerul nu se afisaza nu sta pe taxiuri nu posteaza pe facebook. Maxim daca il gasiti la aparate sa si poata spala banii si de ce nu sa ii inmulteasca. Pai daca tu faci 40 50 mil pe zi la noi la pt neamt, isi permite sa se joace si chiar sa scoata dublu. Daca pierde nu i nimic, maine e o noua zi nu? E foarte ieftona substanta de cumparat daca stii de unde sa iei. Va spun ca cunoscator ca pt 1 g de substanta cu care faci etno se da 200 sau 300 de lei. Stii cati bani faci dintr un gram d3 substanta? 20-30 mil. Deci ai de unde sa si pierzi cum vrei tu. Adevaratii smecheri sunt aia care nu crezi ca ar face nu oboroceanu plm care alearga sa si svoata fumatul :))))))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate