Transmisiune ÎN DIRECT – Conferinţă de presă PNL, 22.07.2016, ora 12:00

1

Consilierii locali liberali sunt decişi să pună în practică proiectul Piatra Neamţ 2020

PNL Piatra Neamţ a venit în faţa electoratului, în campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2016, cu o echipă şi cu un program. Din echipa  prezentată atunci , în urma votului electoratului, PNL a obţinut pentru Consiliul Local al Primăriei Piatra Neamţ un număr de 9 consilieri locali.

Această echipă este decisă să pună în practică proiectul Piatra Neamţ 2020 care a fost prezentat electoratului. Aşa cum am spus şi în campania electorală, consilierii locali vor fi împărţiţi pe zone şi pe domenii de  activitate din cadrul activităţii administrative a Primăriei Municipiului Piatra Neamţ. Împărţirea zonelor de activitate administrativă am făcut-o plecând de la competenţele şi de la pregătirea profesională a fiecăruia dintre  consilieri, dar şi de la solicitările acestora de a se implica într-un proiect sau altul. Suntem decişi să punem în practică proiectul prezentat, să rezolvăm problemele oamenilor  şi să dezvoltăm oraşul Piatra Neamţ în perioada 2016-2020.” a declarat primarul Dragoş Chitic.

Consilierii locali PNL vor avea saptamânal un program de audienţe pentru a prelua problemele cetăţenilor , dar vor efectua şi vizite în zonele de care sunt responsabili.

Pentru a fi în permanent contact cu cetăţenii oraşului, consilierii PNL  se vor deplasa în  zonele în care sunt responsabili, vor avea întâlniri cu oamenii în sensul preluării problemelor acestora şi vor încerca să le rezolve punctual , în măsura în care ţine de competenţa administraţiei locale. Mai mult decât atât, la sediul PNL Piatra Neamţ  din P-ţa Mihail Kogălniceanu bloc. H4 parter, în fiecare vineri de la ora 15.00  se va organiza un program de audienţe  după cum urmează : în prima săptămână din lună audienţe pentru locuitorii cartierului Mărăţei, în a doua săptămână a lunii, pentru cei din cartierul Dărmăneşti, a treia pentru cei din Precista , iar în săptămâna a patra a fiecarei luni pentru locuitorii zonei Centru.” a încheiat primarul Dragoş Chitic.

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Trifescu Romeo spune

    Bla, bla, bla! Demagogie curată, nene Iancule! Din ce bani vor pune în practică programul lor? Ai lor personali, ai partidului? Parcă sunt în inferioritate numerică în consiliu, si, cred că PSD va pune în practică programul lor, nu al adversarilor minoritari! O glumă bună, domnule Primar!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate