Joi, 21 iulie, zi de foc pentru pompierii nemțeni

0

Incendiu în comuna Bârgăuani

Joi, 21.07.2016, la ora 11:06, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la acoperişul unei case din comuna Bârgăuani. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ cu o autospecială de stins incendii, constatând că membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, sprijiniţi de localnici, folosind autospeciala din dotare, au localizat incendiul. Pompierii militari au verificat zona şi au stins focarele găsite. Au ars o porţiune din acoperişul casei şi anexelor, aproximativ 100 mp., bunurile dintr-o încăpere (aflată în colţul construcţiei care este dispusă în forma literei „L”) şi din podul acesteia. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Incendiu în municipiul Piatra-Neamţ

Joi, 21.07.2016, la ora 13:46, o persoană care locuieşte într-un bloc din municipiul Piatra Neamţ, strada Prof. Ion Negri, a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112”, că iese fum dintr-un apartament aflat la parterul imobilului. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ cu două autospeciale de stins incendii, au spart uşa imobilului şi au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars conţinutul vasului de gătit aflat pe aragazul care funcţiona şi hota. Proprietara nu era acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Incendiu în comuna Trifeşti

Joi, 21.07.2016, la ora 19:47, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu în grădina unui localnic din comuna Trifeşti, satul Miron Costin, la stogurile lucernă. La locul indicat s-au deplasat zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardeau două stoguri şi că membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, veniţi cu o cisternă cu cinci tone de apă, şi câţiva vecini acţionau pentru a proteja cele două stoguri vecine. Forţele au stins incendiul în jurul orei 21:30, reuşind să protejeze stogurile vecine şi grajdul aflat la doi metri de zona incendiului. Au ars şase tone de lucernă. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.

sursa: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate