Tragedii în Neamț în minivacanța de Sf. Maria

0

Deși minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului//Ziua Marinei ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie și relaxare, doi bărbați din Neamț au decis să încheie socotelile cu viața.

Pe 16 august, vineri, în jurul orei 12.55, din Tețcani, comuna Gherăești, ambulanța a preluat un bărbat de 30 de ani diagnosticat cu stop cardio-respirator prin spânzurare. Din fericire, echipajul medical a reușit să îl resusciteze, iar pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi predat la CPU a Spitalului Municipal Roman.

Nu la fel de fericită a fost situația unui alt bărbat, de 45 de ani, din Oglinzi. Pe 18 august, în jurul orei 12.57, echipajul medical al ambulanței l-a găsit spânzurat și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Pacientul a rămas la locul solicitării.

Atragem din nou un semnal de alarmă și sfătuim aparținătorii, rudele, cunoștințele celor care manifestă semne clinice de depresie, să facă un efort suplimentar pentru a evita un astfel de deznodământ. Nu este o rușine să se ceară sfatul cadrelor medicale avizate , psihologilor, la cea mai mică suspiciune în acest sens. De cele mai multe ori ascultând, sfătuind, încurajând, se pot evita asemenea tragedii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate