Tovarasul Culita Tarata presedinte al CJN coabiteaza cu cine vrea el

4

Pentru ca unele voci sunt critice si altele laudative la adresa tovarasului Culita Tarata si datorita faptului ca se vorbeste din ce in ce mai mult de o impacare a fortelor din USL, am intrebat pe rand principalii lideri ai PSD care activeaza in cadrul CJN si principalii directori ai entitatilor economice si non-economice din subordinea CJN, cum colaboreaza cu tovarasul presedinte al Consiliului Judetean Neamt .
Emilia Arcan – vicepresedinte CJN emilia-arcan: Exista o colaborare strict institutionala in ceea ce priveste activitatea de Consiliu Judetean si mai mult de atat nu. Nu as putea sa spun ca este o colaborare perfecta, insa exista o colaborare strict institutionala, punctuala, pe chestiuni operative, privind activitatea din CJN, iar in ceea ce priveste activitatea consilierilor judeteni, sigur ca au existat de fiecare data divergente in acest sens, dar pana la urma s-a ajuns la diferite solutii care sa fie viabile pentru ambele parti, insa inca odata va spun, nu putem sa ne laudam ca exista o colaborare perfecta asa cum ar fi trebuit normal sa existe.
Dan Manoliu – vicepresedinte CJN :Manoliu-Dan Avem un dialog omenesc, un dialog normal intre noi, mai ales in ceea ce priveste chestiunile curente legate de activitatile CJN . Ne informam unul pe altul. In ceea ce priveste partea de hotarari de CJN, respect hotararile grupului de consilieri din care fac parte. E nu am deocamdata probleme de comunicare cu presedintele CJN.
Dan Constantin – consilier CJN : De aproximativ un an de zile exista USL. Functioneaza la nivel national si in mod normal trebuie sa functioneze si la nivel local, dar din pundan-constantinctul acesta de vedere, atata timp cat in ultimele 3-4 luni au trecut toate proiectele care au fost initiate, atat de catre presedintele consiliului judetean si al UNPR, cat si de consilierii judeteni ai PSD, putem trage concluzia ca pe aceasta latura protocolul functioneaza si intre PSD si UNPR, exista o buna colaborare. Eu personal, in ultimele 3 luni de zile nu am vazut nici un fel de replici mai acide intre cei doi presedinti. E adevarat ca in trecut au existat luari de cuvant critice, dar de vreo 3 luni de zile eu percep ca lucrurile intra intr-o normalitate.
Bourceanu Adrian – consilier CJN :Singura metoda de colaborare este cea publica pe care o vedeti si dumneavoastra in timpul Adrian-Bourceanu-ATOPsedintelor de plen a Consiliului Judetean Neamt. Nu exista o alta colaborare in afara acelui cadru oficial pe care dumneavoastra il vedeti sau pe care il infatisati opiniei publice. Au fost si situatii foarte rare in care au fost discutii private pe holuri inainte de sedinte si nimic mai mult. Daca presedintele Arsene nu reuseste sa gaseasca o cale de comunicare cu presedintele CJN acesta fiind atributul sau exclusiv in calitate de presedinte al PSD, noi ca si simpli consilieri judeteni si membri ai unui partid nu cred ca avem posibilitatea de initiativa in acest sens.

Catalin Dughir director Apa Serv :catalin-dughir Colaborarea este strict numai prin acte oficiale, nu am mai discutat personal decat la semnari de contracte unde am avut divergente de opinie, in rest, totul prin cereri scrise in special din partea CJN . Nu mi se pare normal acest gen de colaborare, mi s-ar parea normal ca CJN sa fie un sprijin, mai ales ca suntem in situatia de a fi cea mai mare companie a CJN si derulam un proiect major la care avem nevoie de sprijin, nu de piedici puse si toti ar trebui sa tragem la aceeasi caruta.

carmen-nastasaCarmen Nastasa – director Carmen Seculare : Am avut aproximativ 4-5 discutii cu domnul Tarata si a fost foarte deschis, chiar nu am avut nicio problema, nu am ce sa-i reprosez. O colaborare buna.

Lazar Ioan – director spital : Colaborarea este perfecta, orice problema am, sunt ascultat si cautam cai de rezolvare. Este o colaborare excelenta

Nadia Nastase – director Troleibuzul : Nadia-Nastase-director-genAvem o colaborare institutionlala si atat.

.

.

.

De ce nu se poate colabora pe toate planurile cu tovarasul presedinte al CJN si mai ales de ce nu se sprijina printr-o colaborare implicata sigurele doua societati comerciale care aduc bani la Consiliul Judetean Neamt, este o intrebare la care va lasam pe dumneavoastra sa raspundeti pentru a nu fi acuzati de subiectivism .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. liber din nastere spune

  domnule Iosub, tovarășul Tărâtză este foarte preocupat de dvs în ultima perioadă, așa de mult încât nu vă mai știe numele, domnule l-ați zăpăcit rău de tot, venise omul cu intenții bune la ceje, dar a dat de nește butoane, și ca-n desenele animate, nu-și poate lua dejtele de pe ele, ochii nici atât

 2. mirela spune

  scuze py. intreruperea comentariului…
  Deci Bravo Ziar Piatra Neamt , tineti-o tot asa , nici un pas inapoi , nu va lasa-ti intimidati de postacii vadit partinitori puterii actuale.
  Felicitarile mele , pentru articolele incomode publicate prin prisma adevarului , si situatiilor actuale , in care traieste poporul roman tepuit zilnic de catre alesii nostri.

 3. me spune

  nu știu dacă conștientizezi, dar toată ziua ești cu tărța în gură, chiar nu mai este nimic interesant/important de cometat/semnalat în Piatra Neamț decât un fost și actual tovarăș.
  Mai lasă-ne și caută ceva mai interesant,de tovarășul dacă chiar are ”bube-n cap” o să-i vină de hac până urmă cine e trebuie și e plătit pentru asta, sau și tu ești plătit pentru asta ?

  1. mirela spune

   Domnule sau doamna me !
   Probabil nu v-a-ti nascut in China dupa numele dat in comentariul dvs.
   Este normal sa se vorbeasca de lucraturile tovarasului Tarita , fiindca cred eu este dupa dl. Prefect Lazar al doilea om din judet ca putere decizionala.
   Desigur este foarte important sa se faca cite mai multe radiografii ale acestui speciem.
   Bravo ziar Piatra

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate