Negocieri in USL intre Arsene, Ursarescu si Tarata – avantaj clar Arsene

5

Ieri a avut loc o intalnire a liderilor USL, dar nu la Consiliul Judetean cum  mint ziare care vor sa dea impresia ca totul se desfasoara pe terenul tovarasului, ci la sediul PSD.candidati-USL-Neamt
Pornit pe picior gresit, Ursarescu a incercat sa duca o negociere pe baza protocolului USL care nu s-a respectat in foarte multe localitati din tara si daca ne gandim ca oricum la Piatra Neamt orice protocol politic moare prematur, chiar nu stim de ce a luat PNL-ul decizia sa mearga pe o astfel de strategie perdanta, sau poate a vrut sa demonstreze doar ca nu se poate intelege cu PSD-ul.
In realitate, protocolul de colaborare intre partidele principale din USL a fost incalcat imediat de PNL si PSD care au impartit intre ele APEL-ul, unii luand de buni PDL-ul si PPDD-ul, iar ceilalti ce a ramas, adica UNPR-ul si daca ne uitam cu repulsie dar pragmatic la situatie, PSD-ul a facut alegerea cea mai avantajoasa iar PNL-ul a cazut in derizoriu dupa ce domnul Ursarescu, care a fost facut albie de porci de catre tovarasul Tarata, a acceptat ulterior sa devina Curatescu in loc de Murdarescu si sa se duca cu caciula in mana la tovarasul Tarata. Poate daca la ora actuala domnul Tapu ar fi condus PNL-ul nemtean, acesta era departe tinand cont si de cresterea nationala pe care o inregistreaza partidul si de modul mult mai realist si inteligent in care domnul senator intelege realitatile politice si mai ales economice.
Revenind la marea intalnire, in final a iesit un fass, caci, metaforic vorbind, Ursarescu a venit cu tabla de sah iar Arsene avea zarurile pregatite si i-a dat 6-6 din prima, totul terminandu-se cu un marti ca intre baieti, de a plecat liderul PNL vorbind singur pe strada.
Desi multi spun ca organizarea intalnirii la sediul PSD s-a produs in urma unei serii de arogante ale liderului partidului, consideram ca in realitate este o demonstratie de forta a PSD, iar daca PNL-ul se bazeaza pe faptul ca vor reclama la centru ca nu functioneaza USL la Neamt, se inseala amarnic, caci la orice ora pot primi ca replica exemple cu localitati unde partidul lor a fugit la umbra PDL-ului.
Foarte bine din aceasta intalnire a iesit PC-ul care prin vocea impaciuitoare a domnului Catalin Dragusanu, a ajuns in postura in care sa fie un partid curtat in vederea unor aliante si de UNPR si de PSD si de PNL, dar si la acest partid, din pacate, unul dintre lideri si-a uitat telecomanda pe birou la un taran si acum e la mana lui.
Ca opinie personala, singurele negocieri care se pot purta intre liderii din USL ar fi posibile doar in formula Arsene PSD – Tapu PNL – Dragusanu PC – Bumbu UNPR. Introducerea la masa negocierilor a lui Ursarescu, Iacoban, Alexandru , etc nu va face decat sa blocheze comunicarea libera si sa inmormanteze orice discutie.
Desi ma repet, este important de retinut ca intalnirea nu a avut loc la Consiliul Judetean Neamt, chiar daca in alte ziare scrie asa probabil in ideea de a da o importanta sporita acestei institutii si conducatorului.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. nemtesc spune

  daca tot veni vorba de Tapu, nu poate nimeni sa conteste ca singurul lucru pe care l-a facut in aproape un an de mandat a fost plimbarea unor pensionari prin Moldova, la manastiri. In rest, nimic nimic.
  Unde sunt celebrele motoare ale economiei, pe care ziceati prin campanie ca o sa le porniti ? Un sfert din timpul vostru a zburat. Probabil v-ati odihnit, ca sa aveti elan pentru restul planurilor. Ma refer la cele in favoarea alegatorilor, desigur, ca de restul n-am nicio indoiala ca va ocupati constiincios !

 2. Jenica spune

  Se pare ca d-lui. Tapu ii merge foarte bine din postura de „conducator” al PNL. Uitati-va cum castiga contracte cu statul, unul dupa altul. Nu are nici un interes sa se bage in fata si sa-si strice colaborarea cu Stefan sau Tarata cand totul ii merge din plin asa, din umbra cum este. Nu, mai bine sa se compromita Ursarescu, ca si asa, pe el nu mai da nimeni doi bani!

 3. Privitor spune

  Tapu salvatorul PNL = vise, toti sunt corupti pana in maduva oaselor, pentru acesti pseudolideri cetatenii si nevoile acestora nu exista, exista numai jocurile murdare (zis politice) si o nevoie bolnava / maladiva de bani si faima. Toti acesti „politicieni” sunt vinovati si chiar autori al dezastrului tarii si nefericirii natiei.

 4. jean de la piatra spune

  Foarte corect domnule Iosub. Urarescu este deja vandut la stefan, iar acum incearca sa obtina si ceva maruntis de la tarata. Astept cu nerabdare rezultatele de la alegerile europarlamentare unde trupa lui murdarescu si tovarasii de poker ai prefectului de la roman sa o ia in freza si poate scapam de ei

 5. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Imaginatia mea nu s-a putut abtine in mintea ei sa nu vada in poza de la articol un zid in spatele baietilor aia,imaginea nefiind destul de clara din cauza de mult fum.Alb.Ah! Ce nebuna-i imaginatia mea! Tot cauta sa ma satisfaca.Si-i merge.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate