Totul va fi bine intr-o zi

0

Am stat si am analizat foarte atent situatia in care ne aflam noi, romanii, si am ajuns la concluzia ca exista sanse sa ne fie si bine, nu inteleg de ce toti spun ca suntem terminati. Eu am dovezi stiintifice ca va fi bine si  am sa va enumar cateva exemple de variante in care in Romania totul va fi bine:

  1. Continentul pe care ne aflam se deplaseaza spre America cu o viteza de 5 cm pe an, ceea ce inseamna ca in 120.000.000 de ani vom fi cu totii in America .
  2. Se preconizeaza ca se vor inversa polii magnetici ai Pamantului si atunci Romania va fi o tara favorizata datorita amplasarii geografice.
  3. Tot din cauza pozitiei si structurii geografice, in cazul in care un mare asteroid va lovi Pamantul si va distruge totul, teritoriul actual al Romaniei va fi printre primele teritorii unde va reaparea viata.
  4. Marile puteri ale lumii investesc in arme  cu efecte psiho-distructive care vor putea  sa prosteasca simultan un numar foarte mare de oameni. Noi vom fi singura tara imuna la acest tip de armament sau in cel mai rau caz cei afectati vor reprezenta 1% din populatie.
  5. Oameni de stiinta spun ca rasa umana va fi extirpata de virusi si boli. Se insala, virusii si bolile au buletin de Romania, sunt prieteni cu romanii si coabiteaza in conditii perfecte in acelasi spatiu geografic cu noi.

Odata date aceste exemple sper ca am eliminat toate suspiciunile referitoare la viitorul Romaniei. Totul va fi bine intr-o zi.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate