Toți vorbesc de fonduri europene… Oare comuniștii cum au construit țara?

2

Din ce în ce mai mult, politicienii noștri, în special cei care sunt la guvernare, vorbesc de fonduri europene de parcă ele ar fi singura soluție. Oare comuniștii care au construit tot ce vedem în Neamț, de la drumuri la căi ferate, de la baraje la muzee, au făcut-o cu fonduri rusești, americane, europene sau au pus mâna, au muncit și au făcut din bugetul țării?

Nu neagă nimeni importanța fondurilor europene, dar totuși, din banii de la bugetul României, în afară de a se plăti salarii uriașe la bugetari, pensii speciale și de a fi furați de politicieni, se mai face ceva?

De 30 de ani în Neamț nu am reușit să construim un spital, nu am reușit să facem un drum nou, nu am reușit să facem o universitate, un aeroport, un metru de cale ferată, iar de un an de zile noul guvern nu a mai alocat nimic pentru investiții, ba le-a mai frânat și pe cele care erau în derulare.

Fondurile europene sunt soluția sau un guvern responsabil? Un guvern care să stimuleze patronii să se extindă și să angajeze oameni, un guvern care să stimuleze munca și producția din privat, nu trândăveala din sistemul bugetar, un guvern care să sprijine cu adevărat pe cei care aduc plus valoare, un guvern care să avantajeze românii, nu pe cei care vin să facă averi în România. Un guvern de patrioți, nu de politruci.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Leo Taxil spune

  Așa este. Dar cel mai grav este că foarte mulți nu-și dau seama de volumul uriaș al distrugerilor din România în cei 31 de ani de ”democrație” și iau de bună afirmația monumental-iresponsabilă a unui individ numit P. Roman, cum că ”industria română e un morman de fiare vechi”.

 2. Dorin spune

  Bravo Robert
  Așteptam fonduri de la cine ?
  Cei care au distrus tot ce aveam , penală familie și tradiții !
  Sa muncim singuri și sa reconstruim ca avem cu ce !
  Apa , terenuri, păduri , resurse …
  Un Conducator avem nevoie și dorința de a face și muncii !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate