”Toți oamenii politici de după Revoluție din județul Neamț au promis acest drum, iar oamenii, pe bună dreptate, și-au pierdut răbdarea”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc s-a aflat recent într-o nouă vizită de lucru în județul Neamț, unde i-a avut alături pe noul director general al CNAIR, Sorin Scarlat, directorul general regional al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel Laicu, și pe Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Printre obiectivele vizate s-a aflat șantierul de pe DN 15, Poiana Largului – Bicaz, unde, în prezent, sunt executate lucrări de refacere și stabilizare ale corpului drumului în zona afectată, înlocuirea zidului de sprijin, refacerea șanțurilor de scurgere și montarea de parapet metalic. 

De asemenea, Barajul Bicaz a beneficiat zilele trecute de lucrări de reparații asfaltice pe suprafețe întinse, executate în regie, de Secția de Drumuri Naționale Piatra-Neamț. 

În ceea ce privește acest drum, au existat multe critici, venite din partea oamenilor simpli, dar şi a persoanelor politice. Nimeni nu mai credea că acest drum va intra în reparații capitale și va mai fi finalizat vreodată.

Iată ce a declarat președintele Consiliului Județean Ionel Arsene: Toți oamenii politici de după Revoluție din județul Neamț au promis acest drum, iar oamenii, pe bună dreptate, și-au pierdut răbdarea și speranța că se va mai întâmpla vreodată. Așa cum am spus încă din 2017, vom face tot ce trebuie ca Guvernul, în speță ministerul Transporturilor, să aloce suma necesară pentru acest drum. Uitați că s-a început, se lucrează și vom finaliza această investiție extrem de importantă pentru economia, dar și pentru turismul din județul Neamț.

Pe tronsonul Poiana Largului – Bicaz, lucrările sunt executate de asocierea S.C. AQUA PARC S.R.L., S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. și S.C. DANLIN XXL S.R.L. Contractul atribuit în urma licitației are o valoare de 302.132.014,19 lei cu TVA, durata acestuia fiind de 6 luni.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate