Top scaune auto pentru copii – Clasament General si Clasament “Siguranta”

0

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons face publice _indexrezultatele studiului general privind scaunele auto pentru copii, realizat de catre International Consumer Research & Testing (ICRT). In cadrul testului, care va fi lansat in curand, au fost selectionate un numar de 284 modele de la 59 de producatori, dintre care amintim: ABC Design, Asalvo, Axkid, Babyauto, Babystart, Bebeconfort, Brevi, Chicco, Britax Roemer, Ferrari, Inglesina, Kiddicare, Fisher Price, Maxi Cosi, Norauto, Peg Perego, Silver Cross, etc.

Modelele testate se gasesc la vanzare pe tot teritoriul UE, iar A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons isi propune ca, in baza dreptului fundamental al consumatorului de a alege in cunostinta de cauza, sa informeze corect consumatorii romani atat din tara, cat si din diaspora pentru a ajuta in alegerea corecta si in cunostiinta de cauza.

In cadrul testarilor, au fost luate in calcul peste 100 de caracteristici, grupate in functiea de siguranta, usurinta in utilizare, ergonomie, rezistenta.

In clasamentul general, pe primele cinci locuri se afla:

 

Model scaun
Recaro Privia 0+ Recaro fix Isofix base
Cybex Juno 2-Fix I Isofix
Kiddy Phoenixfix Pro 2 Isofix I
Peg Perego Primo Viaggio SL Isofix base 0+
Kiddy Phoenixfix Pro 2 I

Pe ultimile cinci locuri in clasament se afla:

 

Model scaun
Norauto Basic Comfort Plus I
Bebehut BAB001-H03 I
Bebehut BAB001-H03 I / II / III
Bebehut BAB001-H03 III
Silver Cross Simplycity 0+ Isofix base

Din punct de vedere al clasamentului, pe caracteristica Siguranta, topul arata in felul urmator:

 

Model scaun
Recaro Privia 0+ Recaro fix Isofix base
Cybex Aton Q 0+ belted Base-fix Isofix base
Cybex Aton Q 0+
Takata Midi Isofix base rearward I
Cybex Aton Q 0+ Base-Fix Isofix base

Pe ultimile cinci locuri in clasamentul privind caracteristica Siguranta se afla:

 

Model scaun
Babystart Group 0/1 I
Norauto Basic Comfort Plus I
Bebehut BAB001-H03 I
Bebehut BAB001-H03 I / II / III
Bebehut BAB001-H03 III

 

Urmariti site-ul www.teste-comparative.ro pentru a fi la curent cu ultimele studii publicate de catre asociatie in parteneriat cu ICRT.

Studiul face parte dintr-un proiect de informare asupra produselor comercializate atat pe piata romaneasca, cat si pe cea europeana. Este derulat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons (membra cu drepturi depline in cadrul consortiului I.C.R.T. – International Consumer Research & Testing pentru produse si servicii la standarde europene), pentru ca alegerea cetateanului consumator sa fie facuta in cunostinta de cauza. Informatiile complete privind scaunele auto pentru copii pot fi consultate pe platforma www.teste-comparative.ro, singurul portal online de acest fel din Romania pe care consumatorii pot gasi mii de produse de larg consum testate in laboratoare independente.

___________

Despre: International Consumer Research & Testing (ICRT) este unica organizatie internationala independenta specializata in cercetare si testare in domeniul protectiei consumatorului. ICRT este un consortiu global, avand ca membri peste 35 de organizatii de protectia consumatorilor dedicate cercetarii si testarii de produse si servicii in interesul consumatorilor din intreaga lume.

Despre: Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate