Polițiștii nemțeni au recuperat și predat biletul loto câștigător, persoanei vătămate

1

Un bărbat din Neamț, care a încercat sa ridice luni un premiu de la Loteria Națională din București de aproape 60 de mii de lei a fost luat pe sus de politiști și dus direct la audieri. Și asta pentru că spun anchetatorii, el NU ar fi adevăratul posesor al biletului câstigator.
Anul trecut, în decembrie, un fost profesor de muzica din comuna Podoleni, județul Neamț, a cumpărat un bilet la tragerea loto 5 din 40 de la un bar din sat. Când a verificat numerele câștigătoare a crezut că nimerise doar patru dintre cele cinci și că trebuia să primească în jur de 300 de lei. Cum, în acel moment, nu avea bani să ajungă la Piatra Neamț ca să ridice suma, i-a dat biletul unui vecin care avea drum în oraș pentru a scoate banii. Posesorul biletului avea sa afle însă mai târziu că de fapt câștigase marele premiu, de aproape 60.000 de lei. Câteva zile mai tarziu, el a fost sunat de un necunoscut care i-a transmis că biletul câștigător ajunsese la el și, ca să i-l înapoieze, i-a cerut jumătate din premiu. Profesorul și bărbatul s-au întâlnit luni la agenția din Piața Unirii, dar individul nu știa că omul îi anunțase pe polițiști. Când cel din urmă a încercat să ridice banii, a fost reținut.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Dom’le, cam cusuta cu ata alba povestea lu’ dom’ profesor….. Adica, maria sa ‘telectualul, nu stie sau nu „vede” ca are 5 numere…., dupa care, da biletul in alb, adica necompletat pe spate cu datele lui, unui altuia…, care sa-i incaseze, de parca 300 de lei, ar fi maruntis pt. onorabilul profesor !! HA ! Dupa care….”jefuitoriul” ii spune : Sa Traiti dom’ profesor, da’ tre’ sa luati 60.000 si vreau sa-i impartim nemteste, adica jumi-juma ! Acuma, i se ridica lu’ Mozart diapazonul si- reclama pe ot la organili cele drepti….. Ori hotul o fo atat de prost, incat nu si-a trecut datele lui pe verso si astfel incasa linistit banii de pe bilet. Ca din cate stiu, niciun cod de pe bilet, nu te poate ajuta sa-l revendici. Aici e o alta treaba…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate