Titularizare 2020: Au fost afișate primele rezultate

0

Ministerul Educației a publicat marți, 4 august, rezultatele la proba scrisă în cadrul examenului de Titularizare 2020.

În județul Neamț au fost înscriși 598 candidați. Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost prezenţi 38 de candidaţi. Au absentat 6 cadre didactice, iar 40 s-au retras în timpul testării.

Rezultatele cadrelor didactice din Neamț pot fi vizualizate AICI.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, marți, 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv miercuri, 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează în 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate