Proiect benefic pentru viitorului Dămucului, respins de consilieri

0

Vineri, 31 iulie, în comuna Dămuc, la Căminul Cultural, s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Dămuc.

În urma prezentărilor făcute, obiectivele propuse nu au fost votate de către consilieri, majoritatea proiectelor fiind votate cu „NU” sau cu abțineri.

Un proiect benefic pentru comuna Dămuc, mai ales pentru tinerii comunităţii, o investiţie de aproximativ 4 milioane de euro, mai exact construirea unui complex sportiv de interes local, la Bicăjel, nu a obținut un aviz favorabil, în ciuda faptului că în data de 17 iunie, primarul se bucura de sprijinul Companiei Naționale de Investiții.

Am fost la CNI, am vorbit cu directorul de acolo și mi-ar aproba o Bază Sportivă de Liga a 2-a. Terenul de la Bicăjel, de la stâna din vale, unde se vrea construit acest complex sportiv, nu este prins la APIA, este un teren liber, însă cineva l-a îngrădit abuziv. Totodată, acest complex va putea găzdui spectacole, festivaluri.” , a precizat primarul Covasan, în ședința de consiliu.

Cu toate că primarul Covasan se zbate pentru a promova comuna și pentru a realiza cât mai multe obiective în beneficiul cetățenilor, i se pun bariere de către consilierii locali și conturarea acestora pare aproape imposibilă.
Din păcate, cu doar patru voturi pentru, proiectul nu a fost aprobat!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate