TIR versus pasaj Curtea Domnească

5

Deși pasajul de la Curtea Domnească ar trebui teoretic să găzduiască în parcarea amenajată și autocare, se pare că accesul este permis doar pentru autobuzele pitice sau pentru tirurile tir-blocat-pasaj-piatradecapotabile.
În cazul în care un nefericit de șofer se aventurează cu o mașină mare în frumosul pasaj, va beneficia de servicii gratuite de decapotare a autovehiculului.
Discuția s-ar putea extinde și spre ieșirea din pasaj din spre Gradina Zoo unde unghiul de terminare a pantei este atât de strâns încât ar ramâne suspendate foarte multe tipuri de mașini mari, dar să nu ne impacientăm că până ce să iasă din pasaj mașinile mari ar trebui mai întăi să reușească să treacă prin el.
Cu ocazia cadrelor filmate cu autocamionul blocat în pasaj mi-am amintit și de un megastar muzical al județului Neamt care face furori pe internet. Este vorba despre inegalabilul fost Păulică de la Roman rebranduit intr-un nou nume de scenă, Paul Lică de la Roman, pe muzica căruia am montat și imaginile următoare…. daca aveți animale de companie în apropiere alungați-le ca să nu năpârlească instantaneu când vor auzi vocea superstarului nemțean.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Pai da….camionoiul distrugator cu cabina rosie ca…..p.s.d-ul, e din Gorj, de unde-i Po.ta dipotat. Pai vrea astia sa aneantizeze maretili realizari ale iepocii Stefan ? Iepoca de aur a orasului ? Nema, roscovanilor ! Nu veti reusi ! Turnul lui Stefan, precum si Tunelul vor ramane efigiile acestui oras Punct. Cui nu-i place, sa se mute-n alt judet. In Constanta sau Vrancea. Ca libertatea de miscare-i stipulata in constitutie, iar bunul nostru primar nu cred ca ar fi impotriva.

 2. popescu spune

  Pietreni convigetiva de hotia facuta la investitia din centrul orasului.Cand va da socoteala marele edil zis PINALTI de marele jaf din bani publici.

 3. volan spune

  De cand au voie TIR-urile in zonele centrale??????
  Asa stau prin tot orasul parcate masini mari…duduie geamurile pe la blocuri cand pornesc in mijlocul noptii ca sa mai faca presiune. La Mall – 1 Mai e jale. Primaria nu a facut o parcare amenajata pt masini mari (cu taxa…sa plateasca si ‘mnealor) si o hotarare de CL cu interdictie de oras si plata orara pentru aprovizionare magazine.

  1. Gabi spune

   Una e ca nu au voie TIR-urile in acea zona, alta e ca aceasta constructie este o panarama nefunctionala construita pe bani publici.Imaginati-va ce s-ar putea intampla in acea zona in caz de urgente,cand masini mari ar trebui sa traverseze acest pasaj(calamitati, razboi, etc). Asa ca dom’Volan, mai reflecteaza o tara ,chiar daca te topesti de dragul edilului.

   1. volan spune

    Bun, rau, avem si noi un pasaj. Pacat ca e prea mic si nu e sufisient de mare. Pacat ca nu s-au facut dezbateri publice si nu s-a VOTAT proiectul (sa fi existat 3 variante) iar locuitorii sa aleaga varianta cea mai convenabila lor. Discutii ca se face ceva exista de cand e pamantul….nu multumeste cineva pe toti. Problema e ca s-au pus in opera materiale de calitate indoielnica, precum pavajul din curtea domneasca. Si pacat ca avem un manager city cam sarac cu materia cenusie care continua orgaizarea unor manifestari de sport extrem pe platforma in cauza. Cat priveste interventiile de calamitati….exista rute ocolitoare, chiar se exagereaza uneori cam fortat. Calamitatile cele mai urate o sa fie cand str. Stefan cel Mare va fi distrusa de alunecarile de teren de pe versantul defrisat…deja au aparut fisuri…
    Dar nu e bine sa trecem indiferenti pe langa nesimtitii de camionagii, autobuzisti si microbuzisti care nu mai au pic de bun simt si cred ca totul li se cuvine. Asa rup si firele de la troleu si circula noaptea prin centru (nu mai stiu de varianta). E bine sa criticam ce nu e facut corect, dar e normal sa luam si atitudine contra celor ce isi bat joc de locuitorii acestui amarat municipiu. Citeam mai sus ca e un TIR de Gorj … apoi nu crede nimeni ca Ponta a dat comanda ca el sa treaca prin centru.
    Suntem un oras slab administrat si condus, si nu suntem in stare sa ne vrem binele (nici noi cei slabi….nici aia grasi care nu se mai satura…)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate