Tipuri de ruletă care oferă câștiguri multiplicate

0

Ruleta este un joc care a evoluat mult în ultimele secole, iar pe măsură ce mediul online a câștigat teren, inovațiile din acest domeniu nu au încetat să apară. Iar printre cele mai populare sunt ruletele care oferă câștiguri multiplicate – Quantum Roulette de la Playtech și Lightning Roulette de la Evolution Gaming.

Quantum Roulette

Reprezintă o masă automată de ruletă Single-Zero, care are 37 de sectoare colorate alternativ în roșu și negru, în timp ce zero are culoarea verde. Pariurile se plasează la fel ca la oricare alt tip de ruletă de acest gen, însă există și o diferență. Anumite poziții Straight Up sunt amplificate cu multiplicator de până la 500 de ori miza.

Sunt multe cazinouri cu ruletă live care beneficiază de această versiune, cele mai cunoscute fiind Fortuna, Betano și Betfair. Sesiunea de pariere durează 20 de secunde, iar utilizatorii pot apăsa și butonul Repetare în cazul în care doresc să facă acest lucru pentru un pariu plasat anterior. Miza minimă variază, dar în general începe de la 0.50-1 RON.

Pornind de la această versiune, cei pasionați au realizat mai multe strategii pentru Quantum Roulette. Una dintre ea are un risc mediu și presupune că utilizatorul să parieze pe fiecare număr, ceea ce reprezintă un total de 37 de jetoane. Scopul este declanșarea câștigului multiplicator, însă nimeni nu poate garanta că va fi de până la 500X miza. Astfel, poți pierde o sumă mică din banii pariați în fiecare rundă în cazul în care numărul câștigător nu beneficiază de multiplicator. Este, așadar, o strategie potrivită pentru cei calculați, cu răbdare și cu un bankroll solid.

O altă strategie cunoscută are un risc ceva mai ridicat. E recomandat pariul pe o coloană din cele trei, în ideea că bila se va opri și în această zonă la un moment dat. Șansele de câștig sunt însă ceva mai reduse, motiv pentru care și pentru această strategie trebuie să ai un bankroll solid și să ai răbdare.

Lightning Roulette

Și acest tip de ruletă are 37 de numere – 18 roșii, 18 negre, la care se adaugă 0 verde. Câștigurile multiplicate sunt între x50 și x500, iar jocul a fost dezvoltat de cei de la Evolution Gaming, unul dintre cei mai apreciați provideri de conținut pentru cazino de pe piață.

Multiplicatorul jocului este generat în mod aleatoriu la 1-5 numere de pe ruletă. Există însă și o parte pe care unii o pot considera neplăcută, în sensul că un număr norocos care nu are multiplicator va genera un câștig de 30x miza, față de 36x cât este la o ruletă normală. Restul plăților sunt efectuate la fel ca la o ruletă normală.

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează, să spunem că un utilizator mizează pe numerele 6, 12 și 24. Dacă doar numărul 6 are multiplicator setat la 100x, utilizatorul va câștiga de 100x miza. În schimb, dacă se va opri pe 12, el va câștiga de 30x miza.

Ca o strategie, una ce poate fi folosită este totuși destul de riscantă și necesită la fel un pariu pe toate numerele, din moment ce multiplicatorul este selectat aleatoriu. Dacă un utilizator pariază 10 lei pe fiecare număr, din start trebuie să mizeze 370 de lei. În mod automat el pierde 70 de lei, întrucât câștigul va fi de 30x miza pentru un număr. Astfel, el sta la mâna multiplicatorului. În cel mai fericit scenariu va câștiga 5.000 lei, însă nimeni nu poate anticipa cât de des este activat multiplicatorul și cât de mare va fi. Statistic vorbind, e nevoie să apară o dată la 71 de învârtiri.

Este însă un tip de ruletă dinamic, care e tot mai popular la cei mai importanți operatori licențiați de ONJN din țara noastră, mai ales că Evolution Gaming are numeroase parteneriate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate