Ținta ”băieților deștepți” Troleibuzul și Urbanul

2

În cadrul unei ”întâlniri care nu a avut loc” copiii politici nelegitimi ai lui Gheorghe Ștefan s-au decis să împartă ”moștenirea” renegând toate înțelegerile pe care le făcuse Pinalti cu ceilalți lideri politici. ”Gheorghe Ștefan este istorie, de acum noi trebuie să decidem până nu ne dau ăștia la o parte”. piatra-neamt-piata-centrala
Țintele principale se pare că sunt societățile Troleibuzul și Urban. Societatea Troleibuzul este singura societate a CJN care este pe profit, deci, ar avea de unde să fure ceva, iar Urbanul este societatea care va avea în curând lucrări mari, cum este reconstrucția pieței.
Planul constă în schimbarea majorităților în AGA și CA la aceste societăți sau aranjarea ploilor în vederea numirii altor conduceri la cele două societăți.
Presa se pare că trebuie să aibă un rol covârșitor. La societatea Urban, directorul este agreat de primar și de doamna viceprimar iar la Troleibuzul de asemenea directoarea are susținerea necesară, deci nu rămâne decât ca cei din conducerea celor două societăți să fie târâți în tot felul de scandaluri de presă pentru a fi compromiși. Nu vă putem spune cu certitudine care parte din presă a fost arvonită pentru operațiune, dar timpul ne va arăta.
De asemenea la întâlnirea care nu a avut loc se spune că s-ar fi discutat și de ce persoane pot fi folosite în influențarea luării unor decizii de către Ionel Arsene, șeful PSD și de către Dragoș Chitic care a fost catalogat ca fiind ”cam îndărătnic și fricos”.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. marcela spune

    Speram ca va rezista , nu cred ca e genul fostului,il urmaresc de multi ani in cam tot ce face in orasul nostru!

  2. Lolita spune

    Atita pot sa spun de Chitic, are bun simt de om de la tara. Asta nu inseamna ca atunci cind a venit la oras nu a acumulat ceva nesimtire prin buzunare dar acum a ajuns la concluzia ca este indestulator ce are. Este greu sa reziste presiunii celor de la intilnirea ce nu a avut loc. Decizia va fi personala, sa vedem ce alege.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate