Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Tineri cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii efectuează cercetări față de 3 tineri sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere

Azi-dimineață, 7 noiembrie 2018, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sagna au depistat pe strada Stadion, din localitatea Sagna un autoturism condus de un tânăr de 18 ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţişti au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere.

Faţă de tânăr, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*****

Azi-noapte, 7 noiembrie 2018, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sagna au depistat pe strada Nicolae Grigorescu, din localitatea Doljești un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Doljești.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au stabilit că un alt tânăr de 19 ani, din Doljești, pasager în acelaşi autoturism i l-ar fi încredinţat pentru a-l conduce.

Cei doi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *