Testare gratuită a glicemiei prin Farmacia Ardealul

1

Pietrenii beneficiaza de testarea gratuită a glicemiei pe tot parcursul lunii noiembrie. Această acțiune este finanțată și susținută de Farmacia Ardealul, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Neamț. Motivul pentru care a fost aleasă luna noiembrie este simplu: data de 14 noiembrie a fost nominalizată de către Organizația Mondială a Sănătății ca fiind Ziua Mondială a Diabetului.

Testarea efectivă este realizată de personal calificat, cu teste și aparatură de ultimă generație. Chiar și cei care dețin acasă un aparat de glicemie se pot prezenta la testare, în acest mod verificând calibrarea aparatului pe care-l au în posesie.

Săptămâna trecută testările au fost facute la Farmacia Ardealul V. În această  săptămână, testările au loc la farmacia Ardealul III (str. Progresului, nr 42, bl.D16), între orele 08 – 10.

Le reamintim pietrenilor că, pentru ca rezultatele la testarea glicemiei să fie valide, persoana trebuie să se prezinte pe nemâncate.

Art. pub.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Diabetul | Farmacia Ardealul

    […] Farmacia Ardealul s-a implicat direct in lupta contra acestei maladii prin organizarea unor campanii de testare a glicemiei. Astfel, sute de nemteni au fost testati gratuit in Farmaciile Ardealul si, atunci cand a fost cazul, au fost indrumati catre cabinetele de specialitate pentru diagnostic si tratament. Acesta actiune de testare a glicemiei este una anuala, organizata de catre Farmaciile Ardealul in fiecare an in luna noiembrie, cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a stabilit Ziua Mondiala de Combatere a Diabetului – 14 noiembrie. De asemenea, specialistii nostrii va pot informa, la cerere, despre noile tratamente si descoperirile de actualitate in lupta cu aceasta maladie. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate