Activităţi organizate cu ocazia ZILEI INFORMĂRII PREVENTIVE – 13 NOIEMBRIE 2012

0


 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ au organizat următoarele activităţi:

– Ziua Porţilor Deschise (participarea a peste 200 de elevi la această activitate; prezentarea tehnicii aflate în dotarea pompierilor militari; participarea reprezentanţilor E ON cu 2 ateliere mobile dotate cu tehnică specifică detectării şi soluţionării problemelor care pot apărea la reţelele de furnizare a energiei electrice şi a gazului metan)

– organizarea unui punct de informare preventivă la Galleria Mall unde vor fi distribuite materiale informative referitoare la cele două campanii (F.O.C. şi dotarea cu detectoare)

– mediatizarea concursului lansat de IGSU pe reţeaua de socializarea Facebook  (http://www.facebook.com/informarepreventivă) prin intermediul site-ului propriu (www.ijsunt.ro)

– distribuirea unui număr de 15 rucsacuri puse la dispoziţie de către E ON România cu ocazia Zilei Informării Preventive (fiecare rucsac conţine, o pătură, o lanternă, un fluier, comprese şi faşă de bandaj, apă, dulciuri).

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate