Telegondola si partia sunt ………

1

De foarte mult timp sau, mai corect spus, telegondoladin totdeauna, Perla Invest , firma ce administreaza telegondola si partia , a fost doar o gaura neagra , de multe ori nereusind sa isi plateasca nici ce consuma , nemaintrand in calcul plata ratelor pentru imprumutul facut in vederea construirii funicularului .
Disperarea este maxima deoarece incepe sa vina vremea intrebarilor si cineva va trebui sa raspunda la ele dar cu siguranta nu vor raspunde firmele ce si-au umflat buzunarele construind la preturi fabuloase ci vreo doi – trei parliti care au gestionat fondurile societatii .
Cheltuielile sunt foarte mari , ratele la banci ucigatoare , posibilitatile de a deveni rentabila instalatia si partia nu se intrevad iar inconstientii care ascund acum rahatul vor raspunde cu libertatea odata ce Pinalti se va retrage din viata politica .
Este o chestiune de timp pana ce Perla Invest va produce detinuti .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. marius spune

  Tarziu,domnilor,Tarziu.
  Dintotdeauna,un om cu scaun la cap,locuitor al orasului asta v-ar fi putut spune ca,nu-ti trebuie sa termini ASE-ul,ca sa-ti dai seama cat.g. mananca mai mult decat produce. Simplul fapt ca,permanent custile alea merg mai mult goale,te duce cu gandul ca,incasarile-s pe masura. Si-atunci cu ce sa platesti,energia electrica,mentenanta si….salariile. Ma refer la cele destinate personalului de conducere si tesa,care mai mult ca sigur erau pe masura „studiilor”acestora. Pentru muncitori,cati or fi fost,salariul minim pe economie,le era deajuns.
  Primaria,a tot „cotizat”cu cate o marire de capital social,bani care banuiesc,au revenit apoi in buzunarele catorva.
  Ce sa mai zic,interesele sunt destul de mari pe langa o firma care poate produce bani pt. partid,asa ca nu m-ar mira sa treaca-n portofoliul noilor stapani.
  Cat despre arestari,anchete,detinuti,om mai vedea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate