Iar extraordinara la CJN

0

Se pare ca sedinta extraordinara va fi maine dar il va omite pe Lazar, schimbarea directorului de la spital ramanand pentru sedinta ordinara . Cel putin asa glumeau unii spunand ca in extraordinara se schimba doar oamenii extraordinari , pentru ordinari trebuie sedinta ordinara .
Maine se doreste desfiintarea posturilor de consilieri ai presedintelui de CJ pe diverse probleme ceea ce inseamna ca vor pleca Hanganu ( asistenta sociala ) , Ciubotariu ( sanatate ) , Varlan ( Invatamant ) si altii care au acelasi statut .
De asemenea se vor mai adauga niste politicieni prin diverse AGA .
Intr-un cuvant , gloata denumita sugestiv „consilieri judeteni” are treaba tot cu impartitul ciolanelor si face asta de peste 7 luni de zile . Fraierii de locuitori din judetul Neamt pot sa mai astepte pana ce impart ei prada de razboi .
Am vazut cam ce specimene si ce analfabeti ajung prin conducerea unor firme din judet si am convingerea ca unii sunt atat de retarzi incat nici nu vor sti sa fure ci vor fura doar pentru ce care i-au trimis acolo .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate