Telegondola a fost luată cu asalt de turiști

2

Sute de turiști au stat la o coadă destul de mare ca să meargă cu telegondola, deși instalația de transport pe cablu a funcționat la maximul de viteză și randament. Peste 5000 de clienți in perioada de Paște.
Păcat că sus pe munte nu prea au ce să facă turiștii, zona fiind foarte săracă în atracții. Noroc că restaurantul din clădirea telescaunului funcționează din nou, administrat chiar de cei de la Perla, căci șmecherul care l-a deținut înainte a spălat putina lăsând în urmă o mare gaură … dar ce să faci … așa e când unii sunt protejați de instituțiile statului și în Piatra Neamț nu s-a născut încă omul care să se poată lua de guler cu ”băieții deștepți”.
Una peste alta, e bine că telegondola a mers din plin și sperăm ca instalația, și mai ales muntele Cozla, să devină din ce în ce mai atractiv pentru turiști în așa fel încât să nu vedem Perla Invest în faliment.

Cum am vrea să arate telegondola din Piatra Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. cititor 40 spune

  Mai bine ar da o „parasutista” cu parasuta ,buna in caz de reanimare , daca ai rau de inaltime.

 2. mickey999 spune

  Am fost si eu cu telegondola anul trecut.
  M-am mirat ca desi am insistat, in loc de visle mi-a dat colac de salvare si-un rachiu de „Bun Venit” in virfu’ dealului la sosire.
  Puteau sa-l dea la plecare….pentru curaj…..

  🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate