Fraierii plătesc, șmecherii se cotesc

1

Fix acum un an de zile vă povesteam despre amenda record de 2 miliarde de lei vechi dată de CNA postului local EST TV. A trecut anul și EST TV-ul nu a plătit amenda, ocolind-o prin tribunale.
Între timp firma ce deține postul local EST TV figurează cu un profit de MINUS – 1.547.442.000 lei vechi, cu datorii de 37.963.560.000 lei vechi și au cam început executările silite … vai, asta cu executările silite nu trebuia să amintim… cine e interesat de detalii CLIC AICI .
Noroc că jurnaliștii deontologi de la EST TV sunt băieți de treabă și mai ales sunt vigilenți la plagiatori în timp ce site-ul lor e ticsit cu tot felul de articole copiate grosolan de la Epoch Times Romania, Romania Games World etc. Ba chiar am râs cu poftă când, sub semnătura jurnaliștilor originali de la EST TV, am regăsit vorbele cercetătorului Adrian Şonka. Dacă cei de la EST TV vor reuși să depășească măcar o medie de 500 vizitatori pe zi, ne vom ocupa timpul să vă arătăm cât de plagiatori sunt. Deocamdată nu merită efortul. Să mai muncească la audiență.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. omu negru spune

    Cam ce perioada de timp va mai trece pana nu vei mai scrie in lei vechi? Denominarea s-a facut acum 10(zece) ani mai exact in vara lui 2005. Si acum un an cand s-a dat amenda, tot lei noi erau si nu inteleg de ce insisti sa-i tot transformi in lei vechi.Cei 10 ani sunt prea putini pt adaptare?

    ADMIN: Din păcate incă peste 65% dintre români …”vorbesc” in lei vechi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate