TEL VERDE PENTRU CULITA TARATA, PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN NEAMT

2

tel-verde-culita-tarataDeoarece Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt, emite in permanenta si in toate formele acuzatii conform carora publicatia noastra ar incerca sa il denigreze prezentand doar opiniile noastre, de azi inainte presedintele Consiliului Judetean Neamt poate sa sune la 0765.234891 oricand vrea domnia sa, 24 din 24, 7 zile din 7 pentru a-si exprima orice opinie, pentru a face orice acuzatie publica la adresa noastra si pentru a spune orice vrea domnia sa.
Oferim in mod total gratuit si neconditionat presedintelui CJN, Culita Tarata, pe langa posibilitatea de a se exprima pe orice tema in publicatia noastra si suportul tehnic pentru a realiza comunicarea in orice format, sens in care indiferent de ora din zi sau de ziua din saptamana deplasam intr-o limita de 50Km, la cererea domnului Culita Tarata, reporter, camera de luat vederi, fotoreporter si tot ce este necesar pentru ca presedintele CJN sa-si  poata transmite prin publicatia noastra mesajul in varianta text, audio sau video.
Mai mult de a ne pune la dispozitia presedintelui CJN, personal sunt dispus in mod public si in orice situatie sau context sa accept orice dezbatere propusa de domnul Culita Tarata sau sa raspund public la orice intrebari adresate de acesta sau de orice reprezentant al sau.
Domnule Culita Tarata, orice va nemultumeste in legatura cu opiniile noastre, sunati la 0765.234891, indiferent de ora, si noi venim sa va luam punctul de vedere si sa il publicam. Nu mai incercati sa ne inchideti gura de pe pozitii de forta angajand mari case de avocatura care sa ne haituiasca prin tribunale sau sa ne faca nenumarate reclamatii si plangeri penale stiintifico-fantastice. Nu  mai investiti asa de multi bani doar ca sa faceti presiuni asupra noastra si sa ne puneti pe drumuri.
Daca va pasa cu adevarat de interesul cetateanului in a fi corect informat, haideti sa oferim nemtenilor care ne viziteaza site-ul si punctul dumneavoastra de vedere. Culita Tarata, ca persoana fizica, are dreptul sa nu vorbeasca cu noi si sa se simta vexat de opiniile nostre jurnalistice, dar presedintele Consiliului Judetean Neamt are obligatia macar morala sa isi exprime punctul de vedere mai ales atunci cand este in antiteza cu al nostru pentru ca nemtenii sa fie corect informati.
Din acest moment consideram ca rau intentionata orice acuzatie sau insinuare ca am prezenta partinitor sau partial aspecte legate de activitatea sau persoana presedintelui CJN, Culita Tarata. Din acest moment nu se mai poate spune ca noi dezinformam, ci ca presedintele CJN nu vrea sa informeze, sa comunice si sa isi exprime punctul de vedere in fata cititorilor nostri punand inaintea interesului de informare a nemtenilor propriile orgolii sau antipatii fata de anumite persoane.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. GeTa spune

    Seful CJN-un mafiot imbuibat,dupa ce a furat cat a putut din bogatii;e agricole ale Insulei Mari a Brailei,avand legaturi mafiote cu personalitati politice asemenea lui,nu va fi in stare sa raspunda invitatiei voastre, ziarpiatraneamt.ro,pentru ca s-a dovedit a fi las,fara simtul raspunderii,mai ales din scaunul cel mai inalt al judetului Neamt!

  2. elena spune

    astept cu nerabdare sa il aud pe domnul presedinte.Ca si cetatean din acest judet, chiar cer sa il aud.Noi va platim domnule presedinte,vrem sa vorbim cu domnia voastra, avem multe intrebari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate