TED ED CLUB la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț

0

Ȋn anul școlar 2018-2019, Colegiul Naţional „Petru Rareș” se bucură să se alăture comunităţii cluburilor TED ED care cuprinde  zeci de mii de elevi din peste 130 de ţări. Această comunitate este o reţea globală ce reunește tineri pasionaţi, care doresc să vorbească, în limba engleză, despre pasiunile, hobby-urile, visurile și frământările lor, să-și împărtășească unii altora gândurile și ideile.

Din clubul colegiului fac parte 30 de elevi, atât de la gimnaziu, cât și de la liceu, plini de entuziasm si  nerăbdători să vorbească lumii despre ceea ce îi animă. Aceștia sunt îndrumaţi și coordonaţi de profesorii de limba engleză ai liceului.

Activitatea clubului a început în decembrie 2018 și se va termina în mai 2019, perioadă în care fiecare participant are șansa să dobândească și să exerseze  aptitudini de Public Speaking. Elevii interacţionează în cadrul  întâlnirilor de la nivelul școlii, dar au șansa să comunice, virtual, și cu membrii altor cluburi din diferite părţi ale lumii.

Ȋmpreună, dar și individual, ei explorează și descoperă, se documentează, dezbat și învaţă cum să-și prezinte ideile în stilul discursurilor TED TALKS. Scopul fiecăruia este  identificarea și apoi  împărtășirea acelei  idei care, bine prezentată și valorizată, îi poate inspira pe alţii. Toate discursurile vor fi susţinute în cadrul întâlnirilor clubului și vor fi făcute publice în reţeaua TED ED CLUBS, acestea fiind filmate și apoi încărcate pe platforma comunităţii.

  • Prof. Camelia Afloarei, Colegiul Naţional „Petru Rareș” Piatra-Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate