La inceput se jucau de-a „hotii si vardistii”, acum se joaca „de-a mama si de-a tata”

0


Dupa cum a spus domnul Tarata inainte de alegeri, se va da socoteala pentru tot ce s-a facut la Consiliul Judetean Neamt. Acum constatam ca ori nu s-a facut nimic la ce trebuie dat socoteala, ori domnul Tarata mintea .
Ne amintim cu totii cum era infierat fostul presedinte al CJN , domnul Vasile Pruteanu, si cum ni se spunea ca va da socoteala pentru tot ce a facut . Pana aici suntem perfect de acord cu domnul Tarata, caci PDL-istii au facut o gramada de ilegalitati din punctul nostru de vedere, dar iata ca nemtenii au votat Tarata si tot asteapta sa vada ca da cineva socoteala .
Din pacate domnul Culita Tarata nu numai ca a uitat ce spunea in campanie , nu numai ca a pastrat toti PDL-istii suspectati de ilegalitati si i-a reconsiderat, dar nu a fost capabil nici macar sa dea o sanctiune mica, mica, atat cat tricicleta de furnica. Nu a gasit nimic in neregula la angajatii din cadrul aparatului de specialitate al  Consiliului Judetean Neamt .
Ar fi de bun simt ca acum, la peste un an de la instalarea in functia de presedinte al Consiliului Judetean Neamt sa iasa public si sa isi ceara scuze fata de Vasile Pruteanu si angajatii CJN, ca doar Vasile Pruteanu nu putea sa faca singur smecheriile de care era acuzat . Ca sa nu mai spunem ca ar fi cazul ca domnul Culita Tarata sa spuna public ca nu a gasit nicio neregula la CJN si sa isi ceara scuze pentru ce a spus in campanie despre aceasta institutie .
Noi ne-am gandit sa ii dam o mana de ajutor domnului Culita Tarata si sa spunem noi nemtenilor ca fostul presedinte al CJN , domnul Vasile Pruteanu, si, din cate ne-a comunicat oficial CJN, niciun angajat din cadrul aparatului de specialitate al CJN nu au primit nicio sanctiune disciplinara, deci sa intelegem ca toti sunt foarte in regula si nu l-au ajutat nici pe Ursarescu sa faca smecherii cu drumurile judetene, nici pe Pruteanu sa faca fapte reprobabile pentru care sa dea socoteala .

raspuns

Ma fascineaza cum a inceput totul ca un joc dea „hotii si vardistii”  ca in final hotii sa fie infiati de vardistii si sa iasa un fel  „de-a mama si de-a tata”. Hai pa !

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate