„Tărâţă se apuca de produs curent electric”

1

Dupa cum spun colegii de la economica.net „Tărâţă vrea să devinăCamp de lalele- Olanda independent energetic, aşa încât următorul să ţel este să construiască o centrală electrică pe biomasă în Insula Mare a Brăilei. Investiţia ar urma să fie realizatăn de un grup italo-american, capacitatea instalată este de 38 MW şi va funcţiona cu paie şi cu plante energetice precum salix ori stuful chinezesc. Întreaga investiţie de 100 de milioane de euro.”
Cei 100 de milioane de euro, zicem noi, vor fi facuti cinstit doar din afaceri oneste cu produse agricole si ceva animale.
Buna afacerea asta cu agricultura numai ca milioanele de tarani romani nu stiu cum sa o faca ca sa se imbogateasca si ei .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gaby spune

    Cum sa sa imbogateasca saracii producatori romani cand stim cu totii cum se fac afacerile in Romania la nivel de agricultura. Luam toate terenurile , iar ce nu putem lua, ii facem sa le cedeze !!! cam asa sta treaba si uite asa altii saracii nu scot nimic iar altii „milioane” !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate