Tânărul din Neamț, decedat în Italia, va fi repatriat. S-au strâns fondurile necesare datorită solidarității oamenilor

0

UPDATE: Astăzi, 25 martie, Daniel Jireghie a ajuns pe pământ românesc.

Știrea inițială:
Pe 20 februarie anunțam că Daniel-Vasile Jireghie, un tânăr de doar 34 de ani din Neamț, a fost găsit decedat pe o stradă din Bologna, Italia. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit pe 30 decembrie 2022, dar familia a fost informată recent despre deces. Mama și sora acestuia sunt distruse de durere și nu își doresc decât să îl poată conduce pe ultimul drum, acasă, în Tazlău.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a făcut un apel public la cei care pot ajuta pentru a strânge suma de 2150 de euro necesari pentru repatrierea din Italia în România, județul Neamț. Datorită solidarității impresionante de care au dat dovadă mulți oameni, astăzi s-a făcut plata în Italia, la firma de pompe funebre, în valoare de 2150 euro, pentru repatrierea lui Daniel.

„Încă odată solidaritatea triumfă! Mulțumesc comunității din Tazlău, oamenilor deosebiți care s-au mobilizat într-un mod extraordinar în frunte cu părintele stareț de la Mănăstirea Tazlău! Le mulțumesc pentru toată implicarea lui Gheorghiță Elena, Luncașu Gelu, Andrei Bursuc. Luni probabil va pleca spre casă Daniel. Azi am plătit factura și au început procedurile de repatriere.

Menirea noastra este să-i ajutăm pe cei aflați în dificultate. Îngerii ne adună în lumină pentru a duce iubirea lor acolo unde nu mai este. Mulțumesc tuturor pentru susținere și dăruire. Urmează să contribuim din diferența de bani rămasă cu cele necesare înmormântării.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei!

Mai jos, un reportaj emoționant Roman TV.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate