Tânăr din Piatra-Neamț, făcut „pachet” de polițiști și dus la Bacău

0

În baza unor activități specifice întreprinse de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost depistați doi tineri, pe numele cărora instanța a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

Foto caracter ilustrativ

La data de 10 martie a.c., în urma unor activităţi specifice operative, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat, pe raza localității Girov, un tânăr de 24 de ani, din Piatra Neamț, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Bacău la o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Bărbatul a fost condus de polițiști și încarcerat la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 10 martie a.c., în baza activităților investigative desfășurate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sagna, au depistat pe raza localităţii, un tânăr de 21 de ani, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de instanţa de judecată la o pedeapsă de nouă luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii l-au condus şi depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate