Tânăr din Piatra-Neamț amenințat și tâlhărit

0
Foto caracter ilustrativ

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost recuperat de polițiști și înapoiat persoanei vătămate.

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către un tânăr de 22 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

Din investigațiile efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Piatra Neamţ, se afla împreună cu alţi trei tineri pe un drum din localitatea Dragomireşti ar fi fost acostat de către un tânăr de 27 de ani, din aceeaşi localitate, care pe fondul unor neînţelegeri mei vechi şi a consumului de alcool, l-ar fi ameninţatat cu un obiect tăitetor-înţepător şi i-ar fi solicitat să-i dea bicicleta şi telefonul mobil.

În momentul în care tânărul a refuzat, acesta ar fi încercat să-l lovească cu obiectul contondent, însă tânărul de 22 de ani a fugit de la faţa locului, fiind urmărit de către cel în cauză.

La scurt timp, echipajul de poliţie ajuns la faţa locului l-a identificat pe tânărul de 27 de ani, care avea asupra sa bicicleta persoanei vătămate, acesta fiind condus la sediul poliţiei.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Bunul sustras a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

La data de 6 septembrie a.c., tânărul a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate