În curând se inaugurează AXIALUL, o altă promisiune respectată de Ionel Arsene

4

Cine îl mai credea pe Ionel Arsene când spunea că va reabilita drumul de la Izvorul Muntelui la Durău cunoscut sub denumirea de Axial? Iată ca drumul e gata. Mai sunt de făcut marcajele și ceva lucrări la acostamente, dar șoseaua este terminată. Trebuie menționat că lucrarea este una de foarte bună calitate.

Vă mai amintiți ce vă spuneau, incitându-vă la ură, unii politicieni și unii jurnaliști despre această lucrare și această promisiune a lui Ionel Arsene? Vă amintiți cum erați instigați, câtă ”m**e PSD” a fost pe acest subiect? Ei bine, dacă vă amintiți cum ați fost manipulați și îndemnați la ură, uitați-vă la filmarea de mai jos ca să vedeți cine v-a mințit ca să vă manipuleze: noi când vă spuneam că se face sau cei care spuneau că noi mințim pentru că suntem plătiți de ”m**e PSD”?

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Roca Constantin -Florin spune

  Sustinem si votam tandemul Ionel Arsene-Razvan Cuc si echipa PSD in Alianta Neamtului 2020 care este de departe cea mai profesionista echipa cu cele mai realiste programe la Consiliul Judetean si Primaria Piatra-Neamt!Faptele vorbesc de sine si bineinteles ca vom vota pentru continuitate,modernizare,digitalizare!

 2. Emilian Barbu spune

  Bravo ! Speram ca si Bicaz -Poiana Largului sa fie la fel de bun !

 3. Teacher spune

  De ce a trebuit reabilitat Axialul? Nu a fost executat cum trebuie pe timpul domnului Pruteanu, fost președinte a CJ tot din partea PSD? Că nu l-a făcut din lut!

 4. vio spune

  cand e gata ma chemati si pe mine sa taiem pamblica.bravo domnule Arsene succes la alegeri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate