Tânăr de 18 ani din Piatra-Neamț, în detenție pentru trei ani

Un tânăr de 18 ani, din Piatra-Neamț, a fost internat într-un centru de detenţie pentru  o perioadă de trei ani, pentru comiterea a cinci infracţiuni de furt calificat.

La data de 14 mai a.c.,  polițiștii din cadrul Postului de poliţie Girov sub coordonarea celor de investigații criminale din cadrul I.P.J Neamţ, au depistat în zona albiei râului Cracău, din localitatea Girov, o persoană pe numele căreia Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de trei ani.

Față de persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Piatra-Neamț, a fost luată această măsură pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată (5 acte materiale).

Tânărul a fost condus de către polițiști la Penitenciarul de Minori şi Tineri – Tichileşti, în vederea executării măsurii.

Sursa: IPJ Neamț  

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
  1. Adrian spune

    Încă Le-a trebuit 5 fapte de furt ??? Si doar 3 ani????? Sa stea 10 ani măcar să îi vine mintea la cap….la muncă nu se duc ….la furat imediat..

  2. Ciprian spune

    Nui corect se de întâmplat în România de asta pleacă lumea din România ca e bătaie de joc mie scârbă de România

  3. Iancu spune

    Nui corect asa stai 3 ani nui corect in România uuuuu astai își baga politia romana aneuri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate