Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
 • :
 • :

Tânăr de 18 ani din Piatra-Neamț, în detenție pentru trei ani

Un tânăr de 18 ani, din Piatra-Neamț, a fost internat într-un centru de detenţie pentru  o perioadă de trei ani, pentru comiterea a cinci infracţiuni de furt calificat.

La data de 14 mai a.c.,  polițiștii din cadrul Postului de poliţie Girov sub coordonarea celor de investigații criminale din cadrul I.P.J Neamţ, au depistat în zona albiei râului Cracău, din localitatea Girov, o persoană pe numele căreia Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de trei ani.

Față de persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Piatra-Neamț, a fost luată această măsură pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată (5 acte materiale).

Tânărul a fost condus de către polițiști la Penitenciarul de Minori şi Tineri – Tichileşti, în vederea executării măsurii.

Sursa: IPJ Neamț  
3 comentarii la “Tânăr de 18 ani din Piatra-Neamț, în detenție pentru trei ani

 1. Adrian

  Încă Le-a trebuit 5 fapte de furt ??? Si doar 3 ani????? Sa stea 10 ani măcar să îi vine mintea la cap….la muncă nu se duc ….la furat imediat..

  Raspunde
 2. Ciprian

  Nui corect se de întâmplat în România de asta pleacă lumea din România ca e bătaie de joc mie scârbă de România

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *