Tânăr de 15 ani depistat conducând un moped neînmatriculat în Roznov: Polițiștii au întocmit dosar penal

0

La data de 5 august, în jurul orei 21:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au efectuat activități de supraveghere și control a traficului rutier în cadrul acțiunii Blocada. În timpul acțiunii, au oprit un moped condus de un minor de 15 ani, din aceeași localitate.

Verificările efectuate de polițiști au scos la iveală că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat conform legii. Conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat fără permis de conducere constituie o infracțiune.

În urma constatării acestei situații, polițiștii au întocmit dosar penal și au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat fără permis de conducere.

Conducerea unui vehicul în condiții legale este o prioritate pentru asigurarea siguranței în trafic și pentru prevenirea incidentelor rutiere. Poliția își menține eforturile de control și supraveghere pentru a asigura respectarea legislației și pentru a proteja atât participanții la trafic, cât și comunitatea în ansamblu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate