Cristian Popescu Piedone, la pas pe ulițele copilăriei, la Farcașa: Acolo „unde copilul Cristian a făcut boacăne cât pentru două vieți și-a fost iubit necondiționat cât pentru zece…”

1

Într-o zi însorită de vară, primarul Cristian Popescu (Piedone) a hotărât să facă o călătorie în timp. Destinația sa – Farcașa, localitatea care a marcat copilăria sa și a lăsat amprente adânci în sufletul său. În inima frumoasei Moldove, el avea să se reîntâlnească cu locurile, cu oamenii și cu amintirile care l-au făcut să devină omul și liderul pe care îl cunoaștem astăzi.

Cu privirea plină de bucurie și emoție, primarul a poposit în satul în care a copilărit (Stejaru) și a reînviat amintiri ce păreau uitate. A străbătut ulițele copilăriei sale, acolo unde pasiunea și curiozitatea îl împingeau să exploreze fiecare colț de lume. Își amintea cum copilul Cristian a făcut boacăne cât pentru două vieți, dar și despre dragostea și înțelegerea oamenilor din jur, care îl iubeau necondiționat, cât pentru zece vieți.

La Fărcașa, fiecare pas părea să dezvăluie o altă poveste, o altă amintire. Fiecare privire către casă și grădinile din copilărie îl purta înapoi în timp, într-o lume plină de inocență și bucurii simple. Drumul era pavat cu mici bucurii și prietenii de neuitat, cu jocuri și aventuri care aduceau zâmbete pe chipul copilului Cristian.

În mijlocul acestor evocări, primarul Cristian Popescu a întâlnit oameni dragi, prieteni din copilărie și cunoscuți care îi întăreau convingerea că adevărata bogăție a vieții stă în dragostea și legăturile autentice cu cei din jur. A împărtășit amintiri și râsete cu scumpa sa mătușă Maria, care i-a dăruit o grădină de învățături prețioase despre iubire, respect și credință.

În mijlocul acestui peisaj binecuvântat, primarul și-a adresat un sincer „Mulțumesc!” tuturor celor care i-au fost alături în copilărie și în toate momentele vieții. Într-o lume agitată, el a găsit refugiu în aceste amintiri și în iubirea caldă a familiei și comunității sale.

Călătoria prin timp s-a încheiat, dar spiritul satului Stejaru și frumusețea acelor zile rămân mereu în inima sa. Primarul Cristian Popescu (Piedone) știe acum, mai mult ca oricând, că legăturile cu trecutul și cu rădăcinile noastre ne întăresc, ne împlineșc și ne ajută să dăruim mai mult în prezent și în viitor.

Pentru omul de ieri, copilul de odinioară și liderul de azi, comuna Farcașa a rămas un loc sacru, iar promisiunile făcute în mijlocul amintirilor se regăsesc și astăzi, în grija și implicarea sa pentru comunitatea pe care o iubește și o slujește cu devotament.

Sursa: ObservatorNemțean

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mircea cel bătrân spune

    Mă bucur că un Moldovean,va scoate din mizeria pe care o aveți în București nu că modelul Vanghelie, Oprișan și alți .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate