Tânăr bănuit de incendierea mai multor spații de depozitarea a furajelor

0

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Postului de Poliție Păstrăveni privind comiterea infracţiunilor de distrugere prin incendiere a unor depozite furajere de pe raza comunei, a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Păstrăveni, bănuit de săvârșirea faptelor.

Polițiștii au desfășurat activități de cercetare în patru cazuri de distrugere prin incendiere a spațiilor de depozitare a furajelor din gospodăriile localnicilor, înregistrate în perioada 23.10-08.12.2016. Totodată un alt astfel de caz a fost înregistrat în luna februarie a acestui an, bănuit de săvârșirea acestei infracțiunii fiind tot tânărul de 22 de ani. Acesta ar fi cauzat, în total, un prejudiciu de circa 100.000 de lei.

Cercetările sunt continuate față de tânăr, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și în vederea documentării întregii activități infracționale. În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț, pentru luarea unei măsuri preventive.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate