Tâlhari surprinşi de camerele de supraveghere, căutaţi de poliţişti

3

Poliţia municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea a trei tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

Aceștia au fost surprinși de camerele video ale unei societăți comerciale din Piatra-Neamţ.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că, la data de 13 august a.c., în jurul orei 02.00, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, se deplasa pe o stradă din Piatra-Neamț, persoane necunoscute ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în fața acestuia și ar fi încercat să-i sustragă telefonul mobil.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea tinerilor din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra-Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Sursa: IPJ Neamț

arsene

cuc
3 Comentarii
 1. vali spune

  Noaptea nu vezi picior de politist in oras. Trec indivizi pe b-dul Traian la 1, 2 noaptea , urla in gura mare, trec motociclete turate la maxim, trec masini care claxoneasa intens si realizezi ca politia , jandarmeria doarme !! Cum sa nu fie in expansiune infractionalitatea daca cei platiti sa mentina ordinea nu fac nimic ?

  1. Ioan spune

   Ambele comentarii sunt adevărate, Politia nu își face treaba! În speranța la bloc H 16 strada este blocata de 3 mașini ale unui Rom de mai bine de un an iar politia nu face nimica. Omul parchează mașinile în fata ușii blocului iar salvarea sau pompierii nu au acces în caz de urgență! Parcări goale sunt foarte multe….

 2. Bogdan spune

  Nu sunt clare pozele, insa daca vreti indicii..verificati casele de pariuri/crasme/sali jocuri de noroc sau ce strutocamile mai sunt ele din ziua de azi. Darmanesti, Maratei, Precista..unde se aduna „golanii de cartier” de 13+ ani, fostii puscariasi si pleava societatii. Daca se fac razii, se face o cheta de cateva dosare penale rezolvate, doar mergand prin razii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate