Carmen Acatrinei are nevoie de voturile nemțenilor ASTĂZI la un concurs transmis în direct de TVR 1 de la Alba Iulia

2

Carmen Acatrinei, o tânără de 17 ani din Piatra-Neamț, participă la festivalul-concurs de muzică populară „Strugurele de aur” la Alba-Iulia. Mai multe detalii despre Festival aici.

Festivalul va fi transmis în direct pe TVR 1, iar Carmen va intra în prima seară de concurs (ASTĂZI, 4 septembrie, începând cu orele 18.00), concurenta cu nr. 2.

Pentru a câștiga premiul de popularitate are nevoie de susținerea publicului, și anume voturi prin SMS la 1264 cu numărul ei de intrare în concurs, adica 02. Se poate vota până mâine la ora 12.00. Haideți să o susținem cu toții și să demonstrăm că nemțenii nu sunt doar talentați, ci și uniți!

Pentru a o cunoaște mai bine, Carmen Acatrinei a oferit o scurtă declarație pentru ziarpiatraneamt.ro:

Am absolvit școala populară de arte „Carmen Saeculare”, secția canto popular în 2014, după care mi-am continuat studiile în particular la Facultatea de Muzică.

În 2012 mi-am început activitatea muzicală, participând la festivalul concurs național „Florile Ceahlăului” în Piatra-Neamț, unde am obținut premiul al 2-lea. De atunci am participat la diverse festivaluri și concursuri prin țară, cât și în afară (în Ucraina, tot în 2012), fiind laureată la aproape fiecare.

În 2013 am luat o „pauza vocală”, deoarece treceam prin procesul de schimbare a vocii, iar din 2018 am început din nou să particip la festivaluri, de un prestigiu mai mare, deoarece nu mai eram doar un copil și-mi era permis să particip la festivaluri mai mari (majoritatea sunt peste 16 ani).

Anul trecut am participat și la emisiunea-concurs „Vedeta Populară” difuzată tot pe TVR 1. Parelel cu muzica, în 2018 am ajuns la faza națională a Concursului de matematică aplicată „Adolf Haimovici”. În prezent, sunt elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, la matematică-informatică intensiv engleză.”

Îi dorim mult succes!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. STANCIU MIHAI MARIUS spune

    02

    1. Chelariu spune

      Succese mărețe! 🤗🤗🌹🌹🌹

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate