Tâlhari băgați la zdup pentru 30 de zile

1
Arhiva

La data de 18 ianuarie, Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus faţă de cei doi tineri arestarea preventivă pentru 30 de zile. Aceştia au fost reintroduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

La data de 17 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au identificat şi reţinut o tânără de 18 de ani, din Teleorman şi un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamţ, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 17 ianuarie, în jurul orelor 01.00, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 21 de ani, din Dumbrava Roşie, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Durăului din Piatra-Neamţ a fost acostat de două persoane, care i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a se deplasa în judeţul Bacău. Întrucât persoana vătămată i-a refuzat, cei doi l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei, timp în care i-ar fi sustras 100 de lei şi telefonul mobil. În urma probării activităţii infracţionale, cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. mickey999 spune

  Nu prea e corect articolul….

  Am senzatia ca de fapt tilharii „l-au APOSTAT” pe tinarul de 21 de ani si i-au dat si …o „perversa ca pe Tg.Mures”

  Scrie dom’le asa cum trebuie sa inteleaga toti baietzii …

  🙂 🙂

  Tare incarcat e anul asta pentru Poliție…mita, violuri, sinucideri, scandalagii….si? Altceva ce mai e nou prin Piatra Neamt?

  🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate