Tabăra din pridvorul satului Bodești a ajuns la ediția a V-a

0
 Parohia „Sfântul Nicolae” – Bodești a organizat în prima parte a lunii august cea de-a V-a  ediție „Tabăra din Pridvorul Satului”, carea copii cu vârsta cuprinsă între 6-18 ani. Anul acesta, tabăra s-a bucurat de o participare mai intensă din partea voluntarilor, ceea ce a generat noi activităţi.  În primele zile au participat 190 de copii, iar pe parcursul taberei s-au adunat și mai mulţi. La final,  tabăra a  numărat aproximativ 240 de tineri și copii .
În această perioadă, zilnic, s-a săvârșit Sfânta Liturghie, oficiată de cei doi părinţi de la această parohie, pr. Ioan Burlea şi pr. Adrian Jipa. Au urmat apoi multe activităţi şi ateliere întrerupte de o pauză de la ora 13:00 la 15:00, din cauza căldurii de afară.
Ziua se încheia cu participarea copiilor la Rugăciunea de seară. Copii participanți au avut parte de diverse ateliere: tir cu arcul, confecţionarea de brăţari, quilling, muzică și competiţia sportivă numită „Bodeşti Ball”.
Tabăra a devenit în Bodeşti o tradiţie pe care copiii o aşteaptă cu nerăbdare vară de vară, fiind un mijloc plăcut de a consolida dragostea copiilor faţă de Biserică, adică de Dumnezeu.
 Mai multe detalii, în Ziarul Lumina
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate