Suspectii în cazul omorului deosebit de grav înregistrat în municipiul Roman au fost identificati în timp record

0

Politia municipiului Roman a fost sesizată, prin 112, în ziua de 6 iulie, în jurul orei 15.25, despre faptul că a fost găsit decedat în locuintă S. Adrian, de 44 de ani, din municipiul Roman, judetul Neamt, care prezenta leziuni la nivelul corpului. Cercetările au fost preluate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamt, întrucât existau suspiciuni de comitere a unei infractiuni. Rezultatul necropsiei a arătat că moartea victimei a fost violentă, astfel că echipa de cercetare complexă, formată din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Neamt, Serviciului Criminalistic Neamt si Politiei municipiului Roman, sub coordonarea procurorului, au demarat investigatiile specifice de identificare a autorilor.
Prin activitătile investigative derulate si prin exploatarea probelor ridicate de la fata locului, politistii au reusit, după 10 ore de la sesizarea faptei, să identifice suspectii. Mobilul crimei a fost deposedarea victimei de bunurile de valoare pe care le detinea.
În data de 8 iulie a.c., a fost găsit în municipiul Fălticeni, judetul Suceava V. Marius, de 19 ani, unul dintre suspecti. Acesta a fost retinut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamt, pe bază de ordonantă de reŃinere pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de omor deosebit de grav. Astăzi, va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă pentru depistarea si reŃinerea celui de-al doilea suspect.

http://ziarpiatraneamt.ro/wp-content/uploads/2010/07/arestat.jpg

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate