Suspecti prinsi de Jandarmerie

0

Marţi 16 august a.c. în jurul orei 20.15, un echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul IJJ Neamţ format din 4 subofiţeri a procedat la interceptarea a două persoane de sex masculin pe str. Bistriţei din mun. Piatra Neamţ (vis-a-vis de Gara Piatra Neamţ) deoarece acestea se comportau suspect şi aveau asupra lor o antenă de staţie auto emisie – recepţie a cărei provenienţă nu a putut fi ulterior justificată.

În urma legitimării jandarmii au stabilit că persoanele în cauză se numesc V.I. Emil de 18 ani respectiv C.A. Constantin de 20 ani, ambele cu domiciliul în mun. Piatra Neamţ. La efectuarea controlului corporal preventiv asupra numitului C. A. Constantin a fost găsit un cuţit cu lama din inox cu lungimea de 8 cm. care era folosit (aşa cum a indicat cel în cauză) pentru a facilita tăierea cablurilor de la antenele auto.

Au fot întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi furt calificat, distrugere şi port ilegal de armă albă, înscrisurile fiind înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ în vederea continuării cercetărilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate