Politistii efectuează cercetări în mai multe reclamatii de furt

1


În dimineata de 16 august 2011, în jurul orei 06.50, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, în noaptea de 15/16 august, persoane necunoscute i-au sustras din fata blocului două motoscutere. Cele două mopeduri nu erau asigurate, unul dintre ele având sistem de alarmă dar care nu functiona. În torpedouri se aflau documentele de provenientă si asigurările obligatorii. Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 7.100 de lei. Politistii continuă cercetările în vederea identificării autorilor.


***

În ziua de 16 august, în jurul orei 14.30, politistii Sectiei de Politie nr. 13 Băltătesti au fost sesizati de D. Alexandru, de 39 de ani, din Piatra Neamt, despre faptul că în noaptea de 15/16 august, persoane necunoscute au pătruns, prin efractie, în locuinta sa din comuna Crăcăoani, judetul Neamt si dintr-un dulap au sustras suma de 1.000 de euro.

Politistii continuă cercetările în vederea identificării autorilor.

***

În ziua de 16 august, în jurul orei 15.00, Sectia de Politie nr. 14 Urecheni a fost sesizată de A. Constantin, de 55 de ani, din Tg. Neamt, despre faptul că, în noaptea de 15/16 august, persoane necunoscute au pătruns, prin efractie, în interiorul punctului de lucru din comuna Timisesti, judetul Neamt, al firmei sale, si din interior au sustras un stator de la un motor electric, o macara manuală si două matrite pentru cauciuc. Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 9.000 de lei.

Politistii continuă cercetările în vederea identificării autorilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. emilian spune

    se fura ca in codru!!! nu are lumea cu ce trai,nu au servicii nu au nimic. a cui e vina??? ce e mai revoltator e ca in loc sa-si caute de munca pe undeva,merg si fura din casele oamenilor,fura tot ce le cade la indemana,vand furaciunile la preturi de nimic si in loc sa-si cumpere de mancare,cheltuie banii pe bautura.aviz amatorilor din tazlau,neamt. avem 3 politisti in tazlau care sunt platiti din bani publici si nici unul nu face nimic.ma intreb de ce mai sunt inca platiti.o sa se ajunga iar la epoca de piatra.o sa ne facem dreptate singuri,daca astia nu se pun pe treaba

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate