Suspecti de furt din locuintă, identificati operativ de politisti

0


În ziua de 8 noiembrie 2012, în jurul orelor 16.30, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, de M. George, de 49 de ani, din Piatra Neamt despre faptul că, în intervalul orar 13.00 – 16.00, persoane necunoscute au pătruns, prin escaladarea ferestrei de la o debara, în locuinta sa si i-au sustras un laptop, 50 grame bijuterii din aur si suma de 100 lei, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 10.000 lei.

În urma investigatiilor efectuate, politistii Biroului Investigatii Criminale Piatra Neamt au identificat suspectii ca fiind: I. Eduard, de 18 ani, M. Sorin, de 18 ani, G. V., de 15 ani si B.C., de 15 ani, toti din Piatra Neamt.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că, în baza unei întelegeri prealabile, cei patru s-au deplasat la locuinta lui M. George si în timp ce I. Eduard si M. Sorin asigurau locul faptei, cei doi minori, în vârstă de 15 ani, au pătruns în locuintă, prin escaladarea unei ferestre lăsată deschisă. După ce au

sustras bunurile, s-au deplasat la locuinta lui M. Sorin, unde au lăsat laptop-ul si o parte din bijuterii. I. Eduard a amanetat o parte din bijuterii încasând suma de 1.700 de lei, pe care au împărtit-o în mod egal. În momentul în care au fost depistati suspectii au declarat că au cheltuit o parte din bani la jocurile de noroc.

Prejudiciul a fost recuperat în proportie de 80%.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate