Suspect de înșelăciune, căutat de polițiști

1

Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Acesta a fost surprins de camerele video amplasate într-o stație de alimentare cu carburanți din Piatra Neamţ.

În fapt, la data de 6 noiembrie 2018, poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută i-a solicitat să efectueze o cursă de la Fălticeni la Piatra-Neamț, iar după efectuarea cursei nu i-a achitat contravaloarea serviciului prestat.

De asemenea, i-a solicitat acestuia 200 de lei cu împrumut, sumă pe care nu i-a restituit-o, prejudiciul creat fiind de 470 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, înălțimea de 180 cm, păr șaten, calviție frontală, îmbrăcat cu cămașă de culoare deschisă geacă neagră, pantaloni albaștri și pantofi maro.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra-Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. TIBI spune

    DECI după 4 Luni de zile , Ei vin acum și Cer. Sprijin , Prejudiciu de 400 lei Poate fi Trecut la POMANA de cel care. la. Finanțat , 4 e o sumă. para , 70 sa se gândească că a luat. Lumânări , candelute cu led ,etc AZI și așa e ziua Moșilor de Iarnă ,se face DANIE , cum am spus sa. zică că a făcut o Pomană , mai iartă Doamne Doamne din cele Păcate . Dacă. cel de lângă. Logan e Făptașul , la constituția fizica pe care. o are și cu barbișonul lui , pune un Antiriu pe El și trece
    DREPT PREOT daca și Binecuvântează ,, Mântuiește Doamne pe POPORUL TAU ,, fara Stress aduna mai mult decât e paguba și i și rămâne PROFIT .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate