Finala SUPERKOMBAT World Grand Prix 2011 & Gala Fight Club Oradea

2

Promoterul Eduard Irimia a anuntat ieri, 14 Noiembrie, programul/fightcard-ul Finalei Circuitului SUPERKOMBAT WG P 2011 ce va avea loc pe 19 Noiembrie 2011 la Frankfurt dar si cel al GALEI Fight Club Oradea ce se va desfasura la Oradea Shopping City in data de 17 Noiembrie 2011. Aceste doua evenimente de mare amploare desfasurate intr-un interval foarte scurt de timp reconfirma capacitatea extraordinara de organizare pe care o are echipa EDUARD IRIMIA PROMOTION. MAREA FINALA SUPERKOMBAT World Grand Prix 2011 – Frankfurt, Germania se va desfasura pe 19 Noiembrie 2011 incepand cu ora 22.00 (ora României).

In cadrul acestui eveniment se vor intalni cei patru castigatori ai Circuitului Superkombat World Grand Prix 2011: Sergei Lascenko, castigatorul Galei din 21 mai 2011, Ismael „Mr. Pain” Londt, invingatorul din 16 iulie 2011, Pavel Zuravliov castigatorul Galei ce a avut loc pe 1 octombrie 2011 la Braila si Erhan „Pitbull Attack” Deniz, castigatorul SUPERKOMBAT Final Elimination World Grand Prix Piatra Neamt din 15 octombrie 2011. Finaliștii se vor lupta pentru câștigarea premiului oferit de SUPERKOMBAT constând într-o bursa în bani și o mașină ediție specială Mitsubishi Lancer Ralliart SUPERKOMBAT oferita de MITSUBISHI MOTORS Romania.


In cadrul Marii Finale vor lupta si noile senzatii din circuit precum Bogdan Stoica, Andrei Stoica si Benjamin Adegbuyi dar si a super-star-urilor Catalin Morosanu si Albert “The Hurricane” Kraus. Marea Finala va fi transmisa pe SPORT.RO, PRO TV si EUROSPORT emis în 83 de țări live în Europa, Africa ,Asia și Australia și în 60 de țări, in delay, în Africa și America de Sud.

Gala Fight Club Oradea de pe 17 Noiembrie 2011 va incepe la ora 21:00, fiind realizata in colaboare cu Fight Club, emisiunea de specialitate a canalului de televiziune Eurosport ce emite în 83 de țări live în Europa, Africa, Asia și Australia. Ca urmare a anularii semifinalei K-1 China, la Oradea vor fi prezenti luptatori precum Errol „The Bonecrusher” Zimmerman (Surinam), Ben Edwards (Australia), Hesdy Gerges, detinatorul titlului categoriei grele a Galei It’s Showtime si Stefan Leko (Germania).

Eroul roman Alexandru Lungu, ce l-a invins in cadrul Galei SUPERKOMBAT Piatra Neamt pe luptatorul Bob Sapp, va fi prezent si in cadrul acestei gale cu un Super-fight unde il va infrunta pe campionul King Of The Cage 2009, Neil „Chaos” Cooke. Biletele pentru Gala Fight Club Oradea sunt puse in vanzare la Oradea Shopping City si in reteaua Eventim.ro, in magazinele Germanos, Vodafone si Orange din toata tara cu preturi cuprinse intre 50 Lei in public si 200 Lei pe scaune VIP. Ca dovada a succesului pe care evenimentele SUPERKOMBAT il au la nivel national si international, suntem mandri sa anuntam un nou sponsor.

Alaturi de partenerii nostri fideli MITSUBISHI MOTORS Romania si SECURITAS ce au fost alaturi de Circuitul SUPERKOMBAT WGP 2011, avem placerea sa prezentam si cel mai mare brand de suplimente nutritive la nivel mondial, cu peste 6000 magazine, in 48 de tari si experienta de peste 75 de ani, GNC Live Well. Sustinerea evenimentelor SUPERKOMBAT de catre GNC Live Well este o directie naturala de implicare datorita numarului mare de sportivi ce consuma deja produsele GNC. Asocierea dintre cele doua marci ce se doreste a fi una pe termen lung confirma valoarea acestor produse in frunte cu produsul Mega Men recomandat tuturor sportivilor care doresc sa aiba rezultate deosebite in activitatea lor.
Promoterul Eduard Irimia a anuntat si programul pentru anul 2012 ce va cuprinde sase gale in cadrul Circuitului SUPERKOMBAT WGP ce se vor incheia cu Marea Finala programata pentru luna Noiembrie 2012, transmise integral pe EUROSPORT si SPORT.RO.

FIGHT CARD
Finala Circuitului SUPERKOMBAT WGP 2011 Frankfurt, Germania, 19 Noiembrie 2011
– MECI DE REZERVA PIRAMIDA +96 KG
Benjamin Adegbuyi (ROMANIA) vs Jaizirinho Rozenstruik (SURINAM)
– SEMIFINALA PIRAMIDA +96 KG
Erhan Deniz (TURCIA ) vs Sergeyy Lashchenko(UCRAINA)
– SEMIFINALA PIRAMIDA +96 Kg
Pavel Zuravliov (RUSIA) vs Ismael Londt(SURINAM)
– SUPERFIGHT -72 KG
Alex Schmitt(GERMANIA) vs Albert Krauss(OLANDA)
– SUPERFIGHT 75 KG
Omar Amrani (GERMAIA) vs Faldir Chahbari(MAROC)
– SUPERFIGHT 75 KG
Tevfik Sucu (TURCIA) vs Alviar Lima(OLANDA)
– SUPERFIGHT -92 KG
Bogdan Stoica(ROMANIA) vs Dawid Baziak(GERMANIA)
– SUPERFIGHT -92 KG
Andrei Stoica (ROMANIA) vs James Phillips(GERMANIA)
– SUPERFIGHT +96 KG
Catalin Morosanu (ROMANIA) vs Wiecislaw Kwasnewski(POLONIA)

FIGHT CARD
Gala Fight Club Oradea, Oradea Shopping City, 17 Noiembrie 2011, ora 21.00
– MECI DE REZERVA
Slavo Polugic (ELVETIA) vs Corneliu Rus (ROMANIA)
– SFERTURI DE FINALA PIRAMIDA
Daniel Sam (UK) vs Ben Edwards (AUSTRALIA)
Christian “Godzilla” Colombo (DANEMARCA) vs Roman Kleibl (CEHIA)
Sebastian van Thielen (BELGIA) vs Errol Zimmerman (SURINAM)
Rogava Tsotne (UCRAINA) vs Stefan Leko (CROATIA)
– SUPERFIGHT
Alex Trofimov (ISRAEL) vs Cotel Pasniciuc (ROMANIA)
– SUPERFIGHT
Rico Verhoeven (OLANDA) vs Hesdy Gerges (EGIPT)
– SUPERFIGHT
Alexandru Lungu (ROMANIA) vs Neil Cooke (USA)

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. casian spune

    voi nu faceti diferenta intre darmstadt si frankfurt baaaa…sunt 2 orase total diferite..deci morosanu se bate in darmstadt si noi mergem sal vedem…

  2. eu spune

    nu stie nimeni locatia exacta unde se desfasoara in frankfurt???????????????/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate