Suntem singura țară de pe glob care a avut închise toate școlile. O să ajungem un popor de analfabeți!

3

România rămâne singura țară de pe glob care a avut închise toate școlile pentru elevi. Ele au fost deschise necondiționat doar pentru ca să se organizeze în ele secții de votare.

Mii de copii nu au mai făcut niciun fel de școală, neavând acces la resurse online, zeci de mii de copii au luat note mimând școala online, sute de mii de copii au pierdut foarte mult la capitolul educație și, din păcate, România merge pe același drum.

Cei care ne conduc au găsit soluții pentru a aduce în școlile din România milioane de oameni care să voteze, dar nu au găsit soluții să și pentru ca elevii să poată ține cursurile. Au găsit soluții pentru băgat în clădiri laolaltă sute, mii de bugetari sau aleși, dar nu au găsit soluții pentru a băga 20 de copii într-o clasă.

Dacă sistemul de învățământ merge în aceeași direcție, vom ajunge un popor de analfabeți.

Iosub Robert

3 Comentarii
  1. Vizitiu Aurica spune

    Greseala,dezinformare? In SUA scolile au fost inchise in toata perioada-din septembrie pana luni 29 martie.Asta e situatia in statul Oregon. Mai stiu ca si in Danemarca au fost si sunt inchise.

  2. Stefan spune

    Suntem deja un popor de analfabeti, cu sau fara scoli deschise!

  3. Gradinaru Neculai spune

    Da, asta se dorește, ca generațiile următoare să fie la nivelul de cultură și pregătire a celor care ne conduc și nimic mai mult. Se dorește o sărăcire lucie a poporului și dresare lui ca pe animale ! Fără drepturi și libertăți cetățenești !Nu doresc să aud că așa ni se dictează din afară ! Nu este adevărat ! Se dorește dictatură ca pe vremea anilor 1950.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate