Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 24 iunie 2019
 • :
 • :

Sunt unii bicicliști prin Piatra-Neamț…

La fel ca și unii pietoni, avem prin Piatra-Neamț și unii bicicliști care par a avea tendințe sinucigașe. Merg pe mijlocul străzii, pe banda 2, se îmbracă în culori care nu atrag atenția și nu ar ridica o mână să indice schimbarea direcției de mers nici să-i pici cu ceară.

Poate nu ar fi rău ca poliția să mai oprească bicicliștii și nu să le ia ventilele, că nu mai e voie, dar măcar să le sugereze să completeze un formular de donație de organe că la unii dintre ei e doar e chestiune de timp până devin piese de schimb…
10 comentarii la “Sunt unii bicicliști prin Piatra-Neamț…

 1. nae

  Eu stiu ca un biciclist responsabil merge cat mai pe dreapta si cu privirea inainte , ce face cel din imagine e riscant si nici nu stim daca are bicicleta echipata corespunzator .

  Raspunde
 2. Andreea

  Cand vad un biciclist pe o banda, ca sa il depasesc, asa cum am invatat toti la scoala de soferi, imi iau cativa metrii, sa nu dau peste el. Dar daca el merge intre benzi, eu pe unde il depasesc, pe trotuar? Daca merge pe o banda, ma duc eu pe cealalta si il depasesc, dar asa… nu prea e ok. Spun asta si ca sofer , biciclist si pieton.

  Raspunde
 3. Xxx

  Ce viraj la stânga sa facă?
  Poate sa meargă la școala de bicicliști?
  Sau mai bine la o terasa?
  Câte scuze sa căutam pentru indisciplina…

  Raspunde
 4. Varga Szandor Andrasz

  Vad ca ai permis .Dar tot la Pitesti luat . E lncadrat ca sa poata face viraj la stanga, conform legii .
  Stiu ca o sa cenzurezi ca de obicei, dar macar te invat ceva util !

  Raspunde
 5. Romel-Ion Vulpes

  Biciclistul, în cauză, merge între benzi, adica pe axul drumului ( unde șoferii n-au ce căuta), și nu „pe mijlocul străzii”! Și el, și motocicliștii, au voie să facă asta căci, altfel, n-ar putea să se încadreze pentru virajul spre stânga. Înainte de a scrie articole despre circulația rutieră, este bine sa vă documentați despre aceasta.
  Cei care circulă pe două roți sunt participanți la trafic la fel că ceilalți, care sunt pe patru roț,i și care nu cad din mașină atunci când i-au o mâna de pe volan. Să faceți bine și să-i respectați!

  ADMIN: Vedem o mulțime de accidente cu biciclisti in care biciclistii cred ca soferii sunt atenti si respecta reglementarile rutiere…. TREZIREA domnilor biciclisti…. nu vă puneți mintea cu manelistul, alcolistul sau începătorul de la volan…. veți pierde… poate chiar si viata … Romania nu e inca la nivelul la care să fie respectati si feriți participantii la trafic pe doua roti ….

  Raspunde
  1. Biciclist Anonim

   Bicicliști sau cei cu motocicletă au voie să circule pe axul drumul sau locul dintre benzi doar la o coloană în așteptare,în restul cazurilor schimbare direcției de mers se face din timp și mersul se face cât mai aproape de acostament!

   Raspunde
 6. Maria

  Păi nu spuneați dumneavoastră deunăzi că poliția ar face bine să-și vadă de treabă…că sunt răi și fac abuzuri…Nu-i înțeleg pe contribuabili…hotarați-vă…sau încă nu v-ați atins scopul?

  Raspunde
  1. Daniel

   Domnule reporter înainte să publici un articol informeazate despre codul rutier. Respect pt biciclisti nu pt cîrcotași.

   Raspunde
 7. Schroder Emi

  Sa stii ca si-n Bucuresti astia care au biciclete scumpe si echipament nu respecta nici o regula. In general, cei mai corecti sunt aia cu biciclete ieftine si imbracati normal, casual… eventual cu veste pe ei.

  Raspunde
  1. Mircea

   Exista tendinta de a se face generalizari!Si biciclistii sunt participanti la trafic si ar trebui mai mult respectati,mai ales de cei care simtindu-se protejati de masina,trec la 5-10 cm de bicicleta,doar poate ar putea sa-i stearga!Oare cati soferi, si mai ales soferite stiu ca bicicleta nu merge ca o masina perfect drept!Inainte de a le da carnetul,pe multi i-as pune sa mearga sa dea si testul de mers pe bicicleta!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *