Predare de ștafetă la Jandarmeria Neamț

După 28 de ani de carieră militară, din care ultimii 11 ani petrecuți in familia Jandarmeriei Neamț ca ofițer specialist comunicații, jandarmii nemțeni i-au adresat un mesaj de rămas bun şi mulţumiri, pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul inspectoratului, colegului locotenent–colonel Obadă Lucian. Acesta a decis să treacă în rezervă, predând ștafeta noului membru al echipei IJJ Neamț,  sublocotenent Vicol Cornel.

Marți, 10 iunie, într-un cadru festiv și emoționant, pe platoul din incinta Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț s-a desfășurat o ceremonie militară în cadrul căreia sublocotenent Vicol Cornel a depus jurământul militar în fața drapelului de luptă al unității. Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare în anul 1998, cu o experiență de 20 de ani în comunicații și stiința calculatoarelor, acesta a devenit cadru al Jandarmeriei Neamţ și a îmbrăcat uniforma militară începând cu data de 1 iunie urmare a promovării concursului organizat, prin încadrare directă, pentru ocuparea funcției vacante de ofițer specialist I comunicații în cadrul Serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

La final de carieră, colegii îi urează multă sănătate și o binemeritată pensie lungă iar noului coleg succes în activitate și acomodare ușoară!”, a transmis IJJ Neamț.

sursa foto: IJJ Neamț

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. emi spune

    mi se pare mie sau e evident ca asta pensionaru de preda stafeta e mult mai tanar si in forma decat cel care ramane si care deabia a ocupat postul :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate